SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep - Elena Rybakina se joacă miercuri, de la ora 06:00 » Duel în premieră

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 15:38

Simona Halep o întâlnește miercuri în „optimi” la Wuhan pe Elena Rybakina (Kazahstan, 20 de ani, 50 WTA), de la ora 06:00 (ora României). Partida poate fi urmărită la TV Digi Sport. 

E pentru prima dată când cele două jucătoare se întâlnesc într-un meci direct. Rybakina a câștigat pe 21 iulie titlul de campioană la BRD Bucharest Open, după o finală cu Patricia Țig. 

În sezonul anterior, chinuită și de o accidentare deranjantă la spate, Halep pierdea în primul tur de la Wuhan în fața slovacei Dominika Cibulkova, scor 0-6, 5-7. Anul acesta, în turul II a învins-o pe Barbora Strycova (33 de ani, 34 WTA), scor 6-3, 6-2.   

60 de meciuridin 132 a câștigat Elena Rybakina în circuitul WTA

2 titluriare Simona Halep în Asia, ambele la Shenzhen, dar turneul de categorie International era programat la începutul sezonului, ea impunându-se în 2015 și 2018

Citește și:

Simona Halep s-a ținut de glume cu presa din China » Ce cadou își dorește pentru aniversare: „Să vedem dacă organizatorii mă aud”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează