SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // VIDEO Halep, direct din istorie! E prima jucătoare din România care reușește asta la Wimbledon!

Simona Halep // foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 16:51

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat în finală la Wimbledon după o victorie entuziasmantă reușită în fața ucrainencei Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 6-1.

  • Halep va juca juca sâmbătă de la ora 16:00 finala la Wimbledon, cu învingătoarea din meciul Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani) - Barbora Strycova (locul 54 WTA, 33 de ani).

Victoria cu Svitolina o propulsează pe Simona Halep, încă o dată, în istoria tenisului din România. Ea devine prima jucătoare română ce atinge ultimul act la cel mai prestigios turneu de Mare Șlem din tenis.

Până azi, cel mai bun rezultat al Simonei la Wimbledon fusese în 2014, când s-a oprit în penultimul act, învinsă atunci de Eugenie Bouchard. 

Totodată, este cea de-a cincea finală de Mare Șlem pe care Simona Halep o dispută în carieră. A câștigat una, la Roland Garros, în 2018, pierzând alte trei: două la Paris, în 2014 și 2017, și una la Australian Open, în 2018. 

Vezi și: Simona Halep - Elina Svitolina 6-1, 6-3 // FOTO Imaginile unei bucurii fără seamăn » Cum a sărbătorit Simona calificarea în finală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează