SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // Așa joacă o campioană! 3 mutări câștigătoare în victoria categorică a Simonei Halep de la Roland Garros

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 13:23

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Roland Garros după ce a trecut categoric de Elise Mertens, locul 16 WTA, scor 6-2, 6-1. (Detalii aici)

  • Simona Halep va juca în sferturi cu învingătoarea partidei Angelique Kerber - Caroline Garcia.

Jocul Simonei Halep a fost la cel mai înalt nivel, Simona reușind unul dintre cele mai bune meciuri din acest an. Jucătoarea noastră a controlat meciul, reușind să domine schimburile și să anuleze jocul adversarei.

1. Agresivă, ofensivă, surprinzătoare

Simona a dominat cu autoritate, grație unui joc extrem de ofensiv. Halep, spre deosebire de alte meciuri, a forțat pe întreaga durată a meciului, căutând lovitura decisivă și să o pună în dificultate pe adversară. Aproape toate loviturile Simonei au fost agresive și bine plasate, reușind 16 puncte direct câștigătoare.

8
game-uri la rând a câștigat Simona Halep

2. serviciul impecabil

Serviciul Simonei a fost la cei mai înalți parametri. Primul serviciu a fost unul puternic și agresiv, în timp ce al doilea a fost bine plasat și nu i-a permis lui Mertens să returneze agresiv. Simona a cedat pe propriul serviciu doar la 5-0 în setul secund, când Mertens a făcut un break.

Pe primul serviciu,Simona a avut un procentaj de 75% și a câștigat 19 puncte din 30. În plus, Simona a surprins-o pe Mertens cu venirile la fileu. Cu fiecare ocazie, Simona a urcat și a lovit decisiv, belgianca nereușind să contracareze urcările româncei.

3. Tactică foarte bună

Simona a știut să se folosească de principalul său atu, deplasarea în teren. Halep a alergat și a alunecat perfect în meciul de azi, ajungând la aproape toate loviturile lui Mertens.

În plus, Simona a speculat faptul că Mertens nu excelează la acest capitol și și-a adaptat jocul. Halep a lovit foarte des în colțurile terenului, a schimbat de multe ori direcția loviturilor și a lovit variat. Belgianca a fost depășită complet și nu a avut niciun răspuns la jocul Simonei.

61de puncte a câștigat Halep, din 98 jucate

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep după victoria fabuloasă de la Roland Garros: "Am jucat excelent"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
100002473541087
Danut Ognean  •  04 Iunie 2018, 18:31
Postat de Cristan Schwartz pe 04 Iunie 2018, 17:59

jalepoasca va juca cu Kerber...o va trimite acasa nemtoaica sa-si termine cocioaba kitch-oasa si sa se ocupe de plod

halep o va nimici si pe kerber *** asa ca gura mica!fortza simona

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1823450594385051
Cristan Schwartz  •  04 Iunie 2018, 17:59

jalepoasca va juca cu Kerber...o va trimite acasa nemtoaica sa-si termine cocioaba kitch-oasa si sa se ocupe de plod

dinamo100
dinamo100  •  04 Iunie 2018, 17:37

Simona a jucat foarte bine, cu o agresivitate controlata si un serviciu foarte bun. Totusi, sa observam ca Mertens a fost intr-o zi foarte slaba, nepunand prea multe probleme.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează