SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // VIDEO Cine a consolat-o pe Simona Halep după finala cu Mertens: „Orice înfrângere e mai dulce când primești asta”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 21:51

Simona Halep, 3 WTA, a pierdut la limită finala de la Doha în fața lui Elise Mertens, 21 WTA, scor 6-3, 4-6, 3-6, după un meci care a durat două ore și șase minute. 

Halep a găsit însă puterea să zâmbească la festivitatea de premiere de la finalul meciului, iar înfrângerea a fost îndulcită și de un clip video primit de româncă și postat pe Instagram la câteva ore după terminarea meciului cu Mertens. 

Halep a primit un video cu un mesaj de susținere din partea Taniei, micuța ei nepoată: „Orice înfrângere e mai dulce când primești un asemenea video”, a scris Simona Halep în contul său de Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

Orice infrangere e mai dulce cand primesti un asemenea video ❤️☺️ #myangel #

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

 

Vezi și: Trei semne de întrebare după înfrângerea lui Halep cu Mertens: de la problemele fizice până la relația cu Van Cleemput + o posibilă problemă în finale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
blackseacoast
blackseacoast  •  17 Februarie 2019, 14:17

Superb si reusit copil ! Bineinteles "personalizat" cu deja consacratii si frumosii ochi halepieni. Sa le traiasca sanatoasa,isteata si frumoasa! Viitorul arata bine pentru familia Halep.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close