SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep - Emma Răducanu, posibil duel de vis la Australian Open » Când s-ar putea întâlni

Simona Halep și Emma Răducanu s-ar putea întâlni în turul III la Australian Open
Simona Halep și Emma Răducanu s-ar putea întâlni în turul III la Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 09:24 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 10:14

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) se va duela în primul tur de la Australian Open cu poloneza Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA). Un posibil duel cu Emma Răducanu (19 ani, 18 WTA) ar putea avea loc în turul III. 

Tragerea de la sorți de la Melbourne a avut loc în această dimineață, sorții plasându-le pe Halep și Emma Răducanu pe aceeași parte de tablou. Mai mult, o posibilă confruntare între cele două n-ar fi deloc exclusă. 

Dacă o învinge pe Magdalena Frech, Simona Halep va da în turul secund fie peste brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 88 WTA), fie peste o jucătoare venită din calificări. Apoi, dacă și Emma Răducanu își va câștiga primele două tururi, am putea asista la mult așteptatul meci dintre ea și Halep.

Posibil duel Simona Halep - Emma Răducanu la Australian Open

Pentru a ajunge la duelul cu Halep, Răducanu trebuie să treacă de Sloane Stephens și, mai apoi, de muntenegranca Danka Kovinic (27 de ani, 99 WTA).

Rămâne de văzut dacă acest scenariu va deveni sau nu realitate. Dacă Simona Halep a început excelent anul, triumfând la Melbourne Summer Set 1, Emma Răducanu încă nu se regăsește după titlul câștigat la New York, în toamnă. La primul meci din 2022, britanica a pierdut cu 0-6, 1-6 în fața Elenei Rybakina

Ar fi prima confruntare directă dintre jucătoarea cu origini românești și idolul copilăriei sale.

Citește și alte știri din tenis:

UPDATE Ministrul Imigrării n-a intervenit: cu cine a picat Novak Djokovic în primul tur de la Australian Open

Simona Halep și celelalte patru jucătoare din România de pe tablou și-au aflat adversarele de la Australian Open

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1319238838149008
Serban Radu  •  13 Ianuarie 2022, 19:39

Nu inteleg aceasta obsesie cu o intalnire Simona - Raducanu .Ba definita si de vis !!!! Lui Raducanu o sa-i mai trebuie 2-3 ani sa mai prinda o finala .Avem exemple Bianca , Bouchard si lista e lunga . Entuziasm mare , puterinta putina !

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Ianuarie 2022, 15:31
Postat de Tihamér Takó pe 13 Ianuarie 2022, 13:26

Raducanu nu este romanca,cum nu este nici Halep...prima este un mix romano-chinezesc cu cetatenie engleza iar ultima este mechedoanca curata (aromân) de cetatenie romana.

Tu ce natie esti ?

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Ianuarie 2022, 15:23
Postat de Tihamér Takó pe 13 Ianuarie 2022, 13:26

Raducanu nu este romanca,cum nu este nici Halep...prima este un mix romano-chinezesc cu cetatenie engleza iar ultima este mechedoanca curata (aromân) de cetatenie romana.

prostea, ai incurcat borcanele...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează