SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, marea favorită de la Roland Garros! O surclasează pe Serena Williams

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) poate reveni pe prima poziție a clasamentului WTA după turneul de la Roland Garros, programat în perioada 21 septembrie - 11 octombrie.
Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) poate reveni pe prima poziție a clasamentului WTA după turneul de la Roland Garros, programat în perioada 21 septembrie - 11 octombrie.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 17:32 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 18:30

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) e marea favorită a bookmakerilor pentru turneul de la Roland Garros, programat în perioada 21 septembrie - 11 octombrie. 

Halep a plecat astăzi spre Roma, unde va fi cap de serie la cel mai important turneu de pregătire înainte de Roland Garros. Simona poate beneficia de absența liderului mondial Ashleigh Barty. Australianca a declarat că nu va veni în Europa pentru nicio competiție din acest final de an, de teama coronavirusului. 

Tot virusul încurcă și șansele Simonei de a reveni pe prima poziție a clasamentului ATP. Oficialii au schimbat regulamentul, cu un sistem în care punctajul se calculează pe 22 de luni, nu pe durata unui an, cum era până acum.

Simona Halep, mare favorită la Roland Garros

Simona Halep a participat la un singur turneu după pauza provocată de coronavirus, la Praga. L-a câștigat, iar bookmakerii și-au luat asigurări. Românca e marea favorită de la Roland Garros, cu o cotă de 5,50. Principala rivală, Serena Williams, e cotată cu 10,00. Următoarele pe listă sunt Garbine Muguruza și Bianca Andreescu, cu cote de 12,00. 

3 finalea jucat Simona Halep la Roland Garros. A câștigat-o pe ultima, în 2018, împotriva lui Sloane Stephens, scor 4-6, 6-3, 6-1

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep va fi favorită principală la Roma, posibil și la Roland Garros

Gică Hagi, declarații superbe despre Simona Halep: „Pentru ea, meciurile oficiale încep din semifinale” + a plecat la Roma cu avionul lui Țiriac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează