TENIS    •   ROLAND GARROS

SIMONA HALEP // FOTO București, noul New York » Mesaje uriașe de felicitare pentru campioana de la Roland Garros au împânzit Capitala

FOTO: Cristi Preda

Marti, 12 Iunie

Surprizele se țin lanț pentru Simona Halep, liderul WTA, după triumful de la Roland Garros. După ce a fost primită de aproape 20.000 de fani pe Arena Națională (vezi detalii AICI!), Capitala a fost împânzită de steaguri uriașe ale României, inscripționate cu mesajul "Mulțumim Simona!".

Simona Halep a ajuns ieri, în jurul orei 16:30, în România, unde a avut o primire pe măsura performanței uluitoare pe care a reușit-o. Următoarea destinație a liderului WTA ar putea fi Constanța, orașul natal. Primarul orașului de pe malul mării a lansat deja invitația. 

"Niciodată nu uiți prima dată!"

O reclamă cu Simona Halep a fost afișată pe un ecran gigant, în centrul New York-ului.

Deasupra imaginii cu liderul WTA de la Roland Garros, Nike a ales mesajul: "You never forget your first" (Niciodată nu uiți prima dată!".

Românii care au distribuit fotografia pe rețelele de socializare au fost impresionați de faptul că imaginea apare într-un oraș din SUA, patria învinsei lui Halep din finală, Sloane Stephens. 

new york

Vezi și: Cum arată drumul Simonei Halep de la speranță la legendă: 10 ani de voință, dubii și triumf » Cele mai importante momente ale carierei

Un nou contract semnat de Simona Halep » Cu ce brand a semnat liderul WTA

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

para.para  •  12 Iunie 2018, 22:04

"Capitala a fost împânzită de steaguri uriașe ale Românie" - in afara de plasticul colorat in 3 culori care apare in 6 din cele 7 poze, restul "steagurilor uriase" inca se afla in redactia celui mai mare cancan al sporturilor din Romania si asteapta recolta de peste pentru ca gigistii s-au saturat sa tot inveleasca pestele in hartia aceluiasi ziar.

Ion Popescu  •  12 Iunie 2018, 20:25

O palma data jalnicilor denigratori a Simonei. Dar acesti hateri ce mari realizari au avut ?

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase