SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu, despre cum poate Simona să câștige duelul-șoc din semifinalele Roland Garros: "Așa o poate destabiliza. Garbine va ataca sălbatic"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 09:16

Simona Halep, locul 1 WTA, și Garbine Muguruza, locul 3 WTA, joacă astăzi în semifinala Roland Garros. Meciul nu va începe mai devreme de ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat pentru Gazeta Sporturilor prestația Simonei Halep în sfertul de finală cu Angelique Kerber, scor 6-7(2), 6-3, 6-2, și a prefațat duelul cu Garbine Muguruza.

"Simona a câștigat în fața lui Angelique Kerber pentru că nu a avut în fața ochilor decât mingea. S-a luptat cu mingea în primul rând și nu cu adversara. A avut un joc orientat spre sine, «Unde să trimit mingea cât mai precis?», indiferent de ce făcea Kerber. Am un singur lucru să îi reproșez. În setul trei, când nemțoaica a cedat fizic, nu i-a atacat decisiv serviciul doi, scurt și moale, pe care îl trimitea aceasta. Dacă ar fi făcut asta, meciul se încheia mai repede.

Același lucru trebuie să facă în meciul cu Garbine Muguruza. Spanioloaica va ataca sălbatic din prima clipă. Important este ca Simona să rămână lucidă și să își facă din nou jocul ei, stabilit cu Darren Cahill, indiferent de scor și de condițiile de joc. Dacă rezistă suficient de mult la asalturile Muguruzei, o poate destabiliza. Am mai văzut-o pe iberică în astfel de situații și este vulnerabilă dacă nu adună puncte repede.

Rezultatul acestui meci nu va fi decis fizic, în ciuda faptului că Simona a muncit mai mult cu Kerber decât Muguruza cu Sharapova. Ambele jucătoare sunt cu adrenalina sus și oboseala nu va mai conta. Aștept un meci memorabil pentru că Simona și Garbine sunt spre forma lor de vârf", a declarat Cristian Tudor Popescu pentru GSP.RO.

Meciul Simona Halep - Garbine Muguruza poate fi urmărit liveTEXT AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mishu_74
mishu_74  •  08 Iunie 2018, 14:20

niciun hater , nimic, dupa meciul cu Mugu? hai mai, trantorilor, curaj, doar nu va inecati ca fratii vostri la mal :))))

bulletproof
bulletproof  •  07 Iunie 2018, 14:25

Îmi pare rău pt ctp, dar Halepa va pierde intalnirea cu "buburuza"!!! Ea nu se poate concentra mai mult, decât a facut-o în meciul cu Kerber, iar asta nu va fi ... suficient !!!

2007920536149987
Oprisan Romeo  •  07 Iunie 2018, 13:50

tenismenul de serviciu cu t mic iar ne invata tenis..... Suntem o tara plina de meseriasi... toti suntem destepti ,sportivi buni ,,,speciali.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează