SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep i-a uimit pe specialiști: „Ziceai că e Nadal pe teren! Se vede mâna lui Cahill”

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat categoric meciul cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), scor 6-0, 6-1, după 55 de minute.
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat categoric meciul cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), scor 6-0, 6-1, după 55 de minute.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 16:06 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 16:11

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat categoric meciul cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), scor 6-0, 6-1, după numai 55 de minute.

  • Simona Halep va juca duminică în optimile Roland Garros cu poloneza Iga Swiatek (19 ani, 53 WTA). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Românca i-a uimit pe specialiștii Barbara Schett și Henri Leconte în meciul câștigat la Roland Garros. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei și au remarcat cum a evoluat jocul Simonei de când Darren Cahill este antrenorul ei.

Jocul ei la retur îmi aduce aminte de Rafa Nadal. Nu e deloc ușor să reușești așa ceva.
Barbara Schett, fostă jucătoare de tenis și prezentatoare Eurosport

Cred că se îndreaptă spre un nou titlu la Roland Garros. Se vede mâna lui Darren Cahill la lovitura de voleu. De când o antrenează acesta, joaca altfel, servește mai bine.
Henri Leconte, fost jucător de tenis

FOTO: Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Amanda Anisimova

+17 FOTO

Citește mai multe știri de la Roland Garros:

Irina Bara, după calificarea în turul al treilea: „O să mă bucur mult de victoria aceasta și sper să am un joc bun în continuare"

Ana Bogdan, primele cuvinte după eliminarea de la Roland Garros: „Îmi era greu din punct de vedere mental să-mi spun asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
100550221766435
Titi Suru  •  02 Octombrie 2020, 19:56
Postat de parpalache pe 02 Octombrie 2020, 19:40

Cica:Se vede mana lui Cahill!Dar papitzoiul ala e de vreo trei ani pe langa ea nu isi imbunatatise deloc jocul!Nu cumva e doar echilibrul sufletesc? De cand este cuplata cu Iuruc?

din contra parpa .. '' echilibrul sufletesc'' ...nu e motor de performanta , si ca exemplu ti-o pot da pe martin higins... cand s-a intalnit cu '' echilibrul '' .. s-a terminat performanta !!PS ca serveste foarte bine .. asta se datoreaza ''cneazului '' pavel .. care a invatat-o cum sa faca .. si lui tiriac care a obligat-o sa serveasca cu orele .. pana a facut rani in palma !! da tactica , agresivitatea pozitivitatea si increderea in sine ,,, se datoreaza 199& lui daren !!

parpalache
parpalache  •  02 Octombrie 2020, 19:53
Postat de 267890 pe 02 Octombrie 2020, 17:35

Hai sa fim seriosi. Cum sa o compari pe Halep cu Nadal! Halep e pur si simplu o forta care dezvolta o ură care nu are ce cauta in tenis. Cand te uiti la ea te ingrozesti si ai impresia ca daca ar putea si-ar ingropa adversara in zgura si i-ar taia capul.

Comparatia este cat se poate de potrivita-cu observatia ca Simona nu are- si nu va avea niciodata- loviturile marelui campion!Si Nadal si Simona nu au fost daruiti de natura cu un fizic adecvat pentru tenisul actual!Sunt scunzi si nici prea aratosi!Sunt antivedete!Dar Nadal in special si Simona, au o vointa iesita din comun,care dezvolta o energie iesita din comun!De aici,figura fioroasa de brigand gitano a lui Nadal si privirea scaparatoare a Simonei!De altfel si Ilie Nastase in timpul meciurilor-pe care voia sa le castige-avea o uitatura fioroasa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează