SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Irina Bara, după calificarea în turul al treilea: „O să mă bucur mult de victoria aceasta și sper să am un joc bun în continuare"

Irina Bara se apropie de Top 100 cu victoria din turul al doilea FOTO Guliver/GettyImages
Irina Bara se apropie de Top 100 cu victoria din turul al doilea FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 20:39 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 21:38

Irina Bara, venită din calificări, e în turul al treilea la Paris, acolo unde o așteaptă Sofia Kenin, campioana de la Australian Open 

Jucătoarea de 1,64 m s-a calificat în turul al treilea, după ce adversara sa, Alison van Uytvanck, a abandonat la scorul de 6-1, 4-0. „Până să cheme fizioterapeutul nu am văzut că ar avea vreo problemă, am vrut să fiu concentrată, să fiu gata să joc până la final pentru că în tenis nu se știe niciodată. Dacă adversara apelează la ajutor medical nu înseamnă că se retrage sau că ar avea o problemă. Se întâmplă să chemi fizioterapetul și să joci mai bine după", a spus Irina Bara, care a început turneul pe poziția 142 WTA. 

Apoi a continuat: „Știam că va fi un meci greu pentru că ea este o jucătoare foarte bună, lovește puternic, are un serviciu bun vine și la fileu și de aceea am încercat să țin nivelul cât mai sus, să nu scad, să nu las niciun punct".

 „O jucătoare foarte bună" 

Ce înseamnă această calificare pentru ea? „În primul rând accederea pe tabloul principal a fost îndeplinirea unui vis pentru mine, iar fiecare victorie pe tablou este un vis după vis. O să mă bucur mult de victoria aceasta și sper să am un joc bun în continuare", a răspuns ea. 

Mai departe, o va întâlni sâmbătă pe Sofia Kenin, 6 WTA și campioană la Australian Open. „Sper să mențin nivelul ridicat al jocului meu cum am făcut până acum. E o jucătoare foarte bună, are multă experiență. Am joc complex, pot să fac multe lucruri pe teren, sper să o deranjez cu evoluția mea", a încheiat Irina. 

Nu este plăcut să se retragă adversara, dar eu cred că am arătat un joc foarte bun și a meritat să câștig. Nu ai cum să nu te bucuri când ajungi în turul trei la Roland Garros.
 - Irina Bara

Cărți sau filme 

Irina Bara este de două săptămâni la Paris și cum jucătorii nu au voie să iasă din hotel, trebuie să-și umple timpul liber cumva. "Nu ai prea multe de făcut, ești în club sau în hotel. Îmi place să mă uit mult la meciuri, atât fete, cât și băieți. Când am ceva timp, citesc sau mă uit la seriale", a explicat ea.  

48 de minutea stat pe teren Irina Bara în partida de ieri

3 jucătoaredin România s-au calificat în turul al treilea la Roladn Garros: Simona Halep, Patricia Țig și Irina Bara

Citește mai multe știri despre Roland Garros:

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA. Organizatorii au anunțat programul de la Roland Garros! Când se joacă Halep - Anisimova

ROLAND GARROS 2020. Scandal și la declarații, între Bertens și Errani: „Vi s-a părut că a fost afectată vreun moment? Aţi văzut cum alerga? Nu poţi alerga aşa dacă ai probleme”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  01 Octombrie 2020, 21:56

Felicitari si succes mai departe pentru cel trei eroine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează