SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep ia în calcul să scrie o carte după retragere: „Dacă ei vor dori să fac asta...”

Finala de la Roland Garros din 2018 ar putea fi un capitol important din cartea SImonei Halep. foto: Arhivă GSP
Finala de la Roland Garros din 2018 ar putea fi un capitol important din cartea SImonei Halep. foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 08:10

COVID-19. Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) nu are de ales: e obligată să stea în izolare, departe de terenurile de tenis, pe durata pandemiei de coronavirus.

Cum își petrece dubla campioană de Mare Șlem timpul în această perioadă? Halep a vorbit într-un interviu televizat despre activitățile la care apelează pe durata acestor săptămâni, dezvăluind că ar putea să ia în calcul să scrie o carte după ce se va retrage din circuit.

„Perioada asta era foarte bună pentru niște jocuri. Mă mai uit la filme, mai citesc, dar de multe ori îmi fac treburile personale, fac una, alta, prin casă, mai scriu câteva idei, dorințe... ce aș vrea să fac în viitor și tot așa.

După ce voi termina cu tenisul, poate o să am un live cu toți susținătorii mei. Dacă ei vor dori să scriu ceva din tot ce am făcut în anii ăștia, poate mă voi gândi serios, dar momentan nu”, a spus Halep, la TV Digi Sport.

Maria Sharapova, Rafael Nadal, Roger Federer, Andree Agassi sau Novak Djokovic sunt doar câteva dintre numele mari din tenis care și-au pus experiențele din tenis pe hârtie, aceștia publicând diverse cărți sau autobiografii.

Nu se știe deocamdată data la care Simona Halep va reveni pe teren. Sâmbătă seara, lumea tenisului a primit o nouă veste descurajantă: Rogers Cup, competiție câștigă de Simona Halep de două ori de-a lungul carierei, a fost anulată, din cauza pandemiei de COVID-19.

VIDEO. Simona Halep, desemnată jucătoarea lunii februarie:

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep și viața de bucătar: a stricat clătitele :D Cum va fi masa de Paști

CORONAVIRUS. WTA sare în ajutorul jucătoarelor » Câți bani ar urma să primească Simona Halep de acasă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează