SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Dezvăluiri senzaționale ale lui Cristian Tudor Popescu: ce mesaj i-a trimis Simona Halep după finala cu Ostapenko + marea schimbare identificată la Halep

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 22:45

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a remarcat principala schimbare survenită în evoluțiile Simonei Halep și dezvăluie ce mesaj i-a trimis Simona Halep la două săptămâni după finala de la Roland Garros, pierdută în 2017 în fața letonei Jelena Ostapenko. 

"Există înfrângeri care nu folosesc la nimic și înfrângeri care fac parte din succes. Simona a suferit groaznic după finala de anul trecut. I-am dat un mesaj: «O să-ți treacă în trei zile.» După vreo trei săptămâni mi-a răspuns: «N-a trecut deloc». E important că a încercat să înțeleagă de ce a pierdut.  

Finala de anul trecut a durut îngrozitor! Dar priviți cine este Simona Halep acum și cine era atunci! E o diferență imensă! 

Ea avea aceste lovituri și anul trecut, dar nu avea mentalul de acum. Mentalul a împiedicat-o să câștige. În ultimul an, au fost suișuri și coborâșuri. La Australian Open s-a văzut deja schimbarae în jocul ei: inițiativă, creație. Nu s-a mai mulțumit să se bazeze doar pe deplasarea ei din teren", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

"Este cel mai bun meci al Simonei pe care l-am văzut de când o privesc jucând. A fost suprapusă perfect cu sine. A trimis mingea acolo unde i-a spus creierul. Mâna a urmat creierul fără nicio iotă de distanță.

Cu acest meci, Simona a trecut din categoria «mare jucătoare», în care este firesc să se afle, în ciuda unor imbecili de pe net, în categoria legendelor. După 3 finale de Mare Șlem și 15-16 trofee câștigate și alte performanțe excepționale, Simona era o mare jucătoare, dar, de azi, după ce a câștigat acest meci Simona devine o legendă a tenisului.

Pe plan mondial, milioanele de telespectatori vor avea în minte ceea ce se numește «tenisul Simonei Halep». Simona s-a exprimat în acest meci la cel mai înalt nivel al ei. Simona a fost la maximum. Putem vorbi de un tenis «marca Halep»"  Cristian Tudor Popescu

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
1732559340113532
Stan Petre  •  08 Iunie 2018, 11:51

Daca la fotbal, agricultura si politica se pricepe toata lumea, asta se pricepe si la tenis. mai deunazi o desfiinta si acum o lauda. Cred ca ar cam trebui sa-ti cam vezi de treaba nene Cristian.

114653029430026
Ducu Praz  •  08 Iunie 2018, 11:00

CTP ,multilateralul #ist,se pricepe la tot.La inginerie,la jurnalistica,la cinematografie,la tenis,la analize politice si la atac persoane. Ieri,intr-o declaratie aparuta si pe GSP,ne-a facut pe unii dintre noi ***.Asta da civilizatie !Limbajul lui jignitor,taios,care se regaseste peste tot in scrisul si vorbele sale ma face sa nu fiu de acord cu el,si sa intreb si eu: Cine este acest CTP ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  08 Iunie 2018, 09:55
Postat de Razvan Claudiu pe 08 Iunie 2018, 09:30

E foarte simplu de ce!Pentru ca are o capacitate de analiza si o cunoastere a tenisului cu mult peste cei enumerati de tine ,desi nu a jucat la nivel profesionist.Toate astea vin datorita unui intelect mult superior si o cultura insutita vis-a-vis de ei.Este ca si in fotbal,nu este suficient daca ai fost mare jucator sa si pricepi la nivel superior fenomenul.Ai priceput?

Coane, sorry to burst your bubble dar pana una-alta la Eurosport face emisiune de analiza Matts Willander nu CTP. Explicatia e simpla, intre atatia mari jucatori mereu gasesi pe unu' articulat dpdv al exprimarii, coerent mental etc. De parerologi care n-ar fi putut la vremea lor nici sa-i ia doua mingi pe set lui Ilie Nastase n-are nimeni nevoie, e plina lumea de ei. Numai in Romania, *** poate unu' gen CTP sa mai fie bagat in seama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează