SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Muguruza, stoarsă de puteri după meciul cu Halep! Cuvinte mari la adresa liderului WTA: "Nu a dat nimic gratis, e o zi grea"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 19:13

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros în fața Garbinei Muguruza pe care a învins-o, scor 6-1, 6-4. 

Sportiva din Spania, campioană la Roland Garros în 2016, a oferit prima reacție după acest eșec și o laudă pe sportiva noastră, care și-a asigurat poziția de lider în clasamentul WTA

"Nu a dat nimic gratis, a fost agresivă constant. A intrat de la început în meci la un nivel foarte înalt, iar eu nu am reușit să am un răspuns la asta. A fost foarte inspirată în tot ce a făcut, a fost la un nivel excelent și merită să joace finala. E o zi grea pentru mine", a declarat Muguruza, la conferinţa de presă.

  • În finală, Simona Halep se va duela cu Sloane Stephens, locul 10 WTA;
  • Simona Halep își păstrează poziția de lider mondial, indiferent ce se va întâmpla sâmbătă, de la ora 16:00, în finala de la Roland Garros.

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 Iunie 2018, 19:46

felicitari si succes in finala simona cat au tinut francezii sa nu ajungi in finala tu le-ai stricat planurile!felicitari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează