SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep în turul al doilea al calificărilor

halep
halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

UPDATE: Monica Niculescu s-a calificat şi ea în turul al doilea al calificărilor după ce a trecut de Ksenia Likina din Rusia, numărul 216 mondial, cu 6-1, 6-3. Ea o va întîlni în faza următoare pe învingătoarea partidei Eva Fernandez-Burgues (Spania)-Irina Buriaciok (Ucr).

UPDATE: Edina Gallovits s-a calificat în turul al doilea al calificărilor după ce a trecut de Romina Oprandi din Italia, locul 156 mondial, cu 6-3, 6-2. În turul următor, românca o va înfrunta pe învingătoarea din partida Shannon Gold (Aus)-Oksana Kalaşnikova (Geo).

Simona Halep a acces în turul al doilea al calificărilor de la Roland Garros. Românca a învins-o în prima fază pe Darva Kustova din Belarus cu 6-0, 7-6 (2). Halep o va întîlni în turul al doilea pe  Madison Brengle (20 de ani) din SUA, clasată pe poziţia 175 în ierarhia WTA. Americanca a trecut în turul al doilea, după ce a învins-o pe Eleni Danilliou din Grecia cu 6-2, 6-0. Pe tabloul calificărilor se mai află la feminin Monica Niculescu şi Edina Gallovits care vor juca tot miercuri.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
 •  19 Mai 2010, 21:47
Postat de pe 19 Mai 2010, 13:39

Bravo tipo, hai ca se poate. Cred ca puteti(si tu si Alex) sa depasiti performanta Soranei de anul trecut; eu va doresc cel putin o semi. Stie cineva de ce Sorana a trebuit sa joace doua tururi de calificare in "International" pe cand, apropiate inca in clasament, Alex a fost(firesc) cap de serie in "premier"?

pentru ca nu s+a inscris pt acel turneu...ulterior a cerut sa joace dar tabloul principal era stabilit...singura posibilitate a fost sa intre in calificari.

 •  19 Mai 2010, 15:39

Din pacate, pe partea ei de tablou de la roland garros, este si Bovina nu de mult o jucatoare care a fost numarul 13 wta si a atins un tur patru in 2003, e adevarat ca acum e 189, dar cu multa experienta la 27 ani, cea cu care va juca Madison Brengle este accesibila 175 wta, care a jucat in turul 1, dar nu cred ca va fi o problema, doar ca meciul trei va fi dificil, pentru ca va fi acolo fie Bovina sau Matek Sands fost 37 wta, dar daca va sti sa-si gestioneze emotiile va reusi chiar mai multe..

 •  19 Mai 2010, 14:44

Tut ninti Simona. Him harioshi ca una armana agiumsi ahat sus. S-baneadza Armanamea. Ziua Nationala a Armanilor 23 Mai 2010, parcul Herastrau ://www.ctarm.org/

Vezi toate comentariile (7)
Comentează