SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

Simona Halep încă se resimte înaintea debutului de la Stuttgart » Ce zice despre prezența la Rio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 19:35

Simona Halep a vorbit înaintea debutului de mâine, de la turneul de la Stuttgart. Românca încă se mai resimte după accidentarea la gleznă, însă e convinsă că poate juca. 

"Mă simt bine, mai bine ca la finalul săptămânii trecute, când am avut probleme la gleznă. Acum simt doar puţină durere şi pot juca fără probleme. Totuşi, deşi am avut probleme sâmbătă, am jucat la nivel maxim, contra a două jucătoare foarte bune.

Îmi pare rău că nu am câştigat cu Germania, dar acum sunt pregătită să joc primul meu turneu pe zgură şi să revin să fac meciuri bune în circuit.

Mi-am luat o zi de odihnă, apoi la muncă. Anul trecut, am avut atâtea probleme pe suprafaţa pe care am crescut, încât acum vreau doar să fac mai bine", a declarat Halep conform oktennis.it citat de News.ro.

...despre atmosfera de la Cluj: "Este foarte frumos, dar sper ca de genul ăsta de atenţie să aibă parte şi alte fete: suntem atâtea în România în primele 100 şi 200 din lume. Copiii trebuie să continue să-şi urmeze visul, dacă vor să fie campioni sau campioane şi trebuie să se antreneze foarte bine.

...despre JO de la Rio: "Va fi foarte frumos. Anul acesta îmi voi schimba puţin programul pentru că trebuie să fac turneul de la Montreal, să mă duc la JO şi apoi la Cincinnati, competiţii ce vin una după alta, dar concursul de la Rio este extrem de important pentru noi şi pentru ţara noastră".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
wowmashha
wowmashha  •  21 Aprilie 2016, 10:28

intotdeauna lasi loc de scuze . si alea penibile . daca te doare gleza stai dreacu acasa interneaza.te in spital . nu mai umbla cu *** vopsita . este al ,,n,, spelea turneu la care te prezinti cu niste declaratii penibile lasand loc de scuze pt o eventuala umilinta care este si f probabila . adca vei castiga in primul meci vei spune ca nu ai nimic si ca te simti f bine . daca vei pierde vei da vina pe glezna . iar daca vei ajunge de exemplu in semifin sa zicem si vei fi umilita nu vei mai baga scuza cu glezna ca deja s-a prins poporul ci vei spune ca ai pierdut din cauza oboselii ca tu te-ai sacrificat pt tara la fed cup . indiferent cum ar fi tu ai scuza pregatita . oricine este de vina numai tu si tenisul tau submediocru nu . jet .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează