SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

S-a anunțat programul zilei la Indian Wells » Când joacă Simona Halep, Cîrstea și Begu

Simona Halep  // FOTO: Imago +14   FOTO
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 21:41 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 21:41

Trei românce joacă azi în turul III la Indian Wells: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu.

Organizatorii turneului au anunțat programul zilei 7 de la Indian Wells, în care joacă cele trei românce rămase pe tablou în proba de simplu.

Când joacă Halep, Cîrstea și Begu la Indian Wells

Sorana Cîrstea și Irina Begu vor fi primele care intră în scenă azi. Sorana va juca împotriva ucrainencei Elina Svitolina (27 de ani, 7 WTA). Meciul va fi al doilea al zilei pe terenul central, după Kudermetova – Swiatek, și va începe în jurul orei 22:30.

Irina Begu (31 de ani, locul 61 WTA) și Shelby Rogers (28 de ani, 44 WTA) vor juca pe terenul 3, după partida de dublu Sharon Fichman/ Giuliana Olmos - Makoto Ninomiya/ Sabrina Santamaria. Partida româncei nu va începe mai devreme de ora 23:00.

Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) va juca în noapte de duminică spre luni, în jurul orei 01:00. Partida româncei cu Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA), jucătoarea din Belarus care a eliminat-o în mod surprinzător pe Emma Răducanu, va fi a treia a zilei pe terenul numărul 2, după două meciuri de băieți: Berrettini – Tabilo și Alcarez – Andy Murray

Simona Halep și Gabriela Ruse, eliminate la dublu la Indian Wells 

Perechea Simona Halep (30 de ani, locul 414 WTA la dublu) - Gabriela Ruse (23 de ani, 115 WTA) a fost eliminată în turul II de la Indian Wells, de perechea Marie Bouzkova (23 de ani, 39 WTA) - Lucie Hradecka (36 de ani, 31 WTA), scor 2-6, 7-5, 5-10.

Româncele au început ezitant meciul și au fost conduse cu 4-1 în primul set, după ce și-au cedat serviciul de două ori. Cele două au recuperat un break, dar, de la 4-2, Bouzkova și Hradecka au forțat și au câștigat primul set cu 6-2. Scenariul din primul set s-a repetat și partea a doua. Simona și Gabriela au fost conduse cu 5-1, iar la 5-2 au reușit să salveze o minge de meci. Ulterior, cele două au câștigat cinci game-uri la rând și s-au impus în set cu 7-5, după o revenire spectaculoasă.

În super tie-break, Halep și Ruse au fost dominate clar. Au pierdut patru puncte la serviciu, iar Bouzkova și Hradecka au câștigat cu 10-5 și au obținut calificarea în turul III.

VIDEO Ce a spus Simona Halep după victoria din turul II de la Indian Wells

Citește și: 

Emma Răducanu a ales un antrenor cunoscut

Simona Halep „a dat din casă” după victoria de la Indian Wells: „Soțul s-a ocupat de nuntă, eu nu am mișcat un deget!” + Ce spune despre meciul cu Marta Kostyuk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează