SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Ion Țiriac, despre Simona Halep și Marius Copil » "Dacă am ajuns în halul ăsta, suntem sărăcuți de tot!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 18:23

Ion Țiriac a vorbit despre situația actuală a Simonei Halep, locul 1 WTA, rămasă recent fără antrenorul Darren Cahill, și despre ascensiunea lui Marius Copil. 

 " Simona Halep are niște plusuri enorme, dar are și niște probleme, probleme care încep în urmă cu zece sau mai mulți ani, când la 14-16 ani ea nu a fost învățată să muncească cantitativ cât trebuie. Nu calitativ, cantitativȘi asta pentru că are prea mult talent. Cu asta compensează.

Simona are o putere de luptă mult mai zdravănă decât fizicul ei. Mentalul se duce deasupra fizicului, iar fizicul se mai și rupe! Eu nu știu cine o poate pregăti acum pe Halep. Cahill știa ceva tenis pentru că a luat 2-3 jucători de jos și i-a dus sus. Alții nu știu. Sportul s-a schimbat, s-a schimbat lumea și chiar nu există nume de antrenor pentru Halep", a declarat Ion Țiriac, la un eveniment organizat de omul de afaceri.

Citește și: Simona Halep a făcut primele declarații după despărțirea de Darren Cahill: "Nu îmi este ușor"

"Copil e de primii 20"

Țiriac a vorbit și despre Marius Copil, locul 61 ATP, pe care l-a lăudat și căruia i-a dat un sfat.

"De Marius Copil știam toți cum e. Știam că servește cu 240 de kilometri la oră. E destul de mobil pentru înălțimea lui și are un caracter foarte frumos. Eu nu știu de ce n-a avut traseul ăsta bun până acum. A avut un an bun, dar atenție, să nu vină potopul la băieți!

Mai știți vreun jucător? Nici eu nu știu! Nu-l știu nici pe-al doilea, nici pe-al treilea și nici pe-al patrulea! Dacă am ajuns în halul ăsta, suntem sărăcuți de tot. Copil mai are vreo doi, trei ani. Dar trebuie să se structureze în gândire. Eu am spus de multă vreme că e de primii 20", a adăugat Țiriac.

Citește și: Șoc în tenis: jucătoarea care o conducea pe Halep la meciuri directe s-a retras la numai 29 de ani! » A eliminat-o pe Simona la Miami

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
undergrant
undergrant  •  14 Noiembrie 2018, 21:32
Postat de moartea_din_vaslui pe 14 Noiembrie 2018, 19:42

Nea Morsă (colonel de miliție) s-a dat mereu sărac.

Incredibil, taranusule, tie nu-ti convine nici de Ion Tiriac?! Zi-ne despre tine, ce-ai facut tu?! Cum ai adus profit firmei la care lucrezi si cum ti-ai motivat sotia si copiii, sa te iubeasca si sa aiba succes...

sf_gheorghe
sf_gheorghe  •  14 Noiembrie 2018, 20:14
Postat de sf_gheorghe pe 14 Noiembrie 2018, 20:13

Păi, de când ți-ai făcut primul cont - Thumbzilla (pe care, la scurt timp, golanii l-au transformat în Dumbzilla)! Inițiak, ai încercat să te ascunzi după contul Dash.Berlin, dar degeaba. Până la urmă, te-ai dat dispărut cu totul. Greu, foarte greu te-am depistat !!

*Inițial

sf_gheorghe
sf_gheorghe  •  14 Noiembrie 2018, 20:13
Postat de moartea_din_vaslui pe 14 Noiembrie 2018, 19:47

Ce Dumbzillă, mă.. de unde până unde???

Păi, de când ți-ai făcut primul cont - Thumbzilla (pe care, la scurt timp, golanii l-au transformat în Dumbzilla)! Inițiak, ai încercat să te ascunzi după contul Dash.Berlin, dar degeaba. Până la urmă, te-ai dat dispărut cu totul. Greu, foarte greu te-am depistat !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează