SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep a făcut primele declarații după despărțirea de Darren Cahill: "Nu îmi este ușor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 16:54

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, a făcut primele declarații după ce australianul Darren Cahill a decis să rupă colaborarea de 4 ani, din motive personale.

Simona a spus că a înțeles decizia lui Darren Cahill și că în acest moment nu a început căutările pentru găsirea unui înlocuitor.

"Nu știam, dar bănuiam asta. Am mai avut discuții. Ştiam că băiatul lui este în an final şi trebuie să meargă la Universitate. Știam că trebuie să fie alături de familie mai mult. A petrecut atâţia ani în circuit. Am înţeles şi am respectat decizia. Familia întotdeauna este pe primul plan.

În momentul de faţă nu am vorbit nimic cu nimeni. Nu există un plan B. Nu este uşor să îmi aleg din nou un alt antrenor. A fost o perioadă frumoasă cu Darren şi vreau să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Eu cred că o să fie bine în continuare", a declarat Simona Halep, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și: "El e varianta potrivită. Așteaptă să fie căutat" » Omul care a redescoperit-o pe Halep a găsit soluția ideală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
viomarmi22
viomarmi22  •  15 Noiembrie 2018, 11:35

Și eu cred că Cahill și-a dat seama la timp că Simona Halep nu mai are prea multe șanse să câștige vreun turneu la care va participa anul viitor indiferent de importanța acestuia, prea multe mofturi și accidentări mai mult s-au mai puțin reale !!! Aș dori să mă înșel și Simona să demonstreze că va rămâne la fel de puternică ca în primele 8 luni din 2018, depinde doar de ea dacă se va pregăti să rămână în top 10, s-au ne va servi aceleași chifle de non combat, apelând la tot felul de scuze de accidentări și boli apărute peste noapte !!! Cred că Cahill nu a vrut să se facă de râs în 2019 ca antrenor ca să-și strice reputația și a decis să se retragă la timp, dar nu cred că va rămâne un an pe tușă fără să-și caute un alt jucător, presimt că a fost o scuză diplomatică ca să iasă bine și pentru el, dar și pentru imaginea sportivă a Simonei !!!

10206359123857107
Lungu Dan  •  15 Noiembrie 2018, 07:01

Nu prea am auzit sa plece antrenorii,stiti vorba cu cainele si macelaria.Si natia asta,australieni,cand iau o hotarire o cantaresc bine,sigur are o alternativa solida,si mai buna.Ceva l-a deranjat,vreun romanism ,ceva.

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  14 Noiembrie 2018, 22:00

speedyhalepinia, Serena Jameka Williams- Ohanian are 23 de GS fata de 24 ale Australiancei Margaret Court. Daca nic atat nu stii ma intreb de ce naiba mai postezi opinia de nanospecialist in tennis?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează