SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Simona Halep își află sâmbătă adversara din semifinalele de la Praga » Meciul Irinei Begu, întrerupt de ploaie

Simona Halep ar putea da peste irina Begu în semifinalele de la Praga
Simona Halep ar putea da peste irina Begu în semifinalele de la Praga

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 21:35 / Actualizat vineri, 14 august 2020 21:47

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) trebuie să mai aștepte până mâine pentru a-și afla adversara din semifinalele turneului WTA de la Praga. Ea a avansat în careul de ași după o victorie fără emoții reușită în fața Magdalenei Frech (22 de ani, 174 WTA), scor 6-2, 6-0

În mod normal, Halep ar fi trebuit să își afle adversara încă de vineri seara, doar că ploaia a dat din nou peste cap planurile organizatorilor de la Praga. Ultima semifinalistă trebuia să se decidă din meciul Irina Begu (29 de ani, 82 WTA) - Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 84 WTA), însă partida a fost întreruptă din cauza averselor din capitala Cehiei.  

Aproape de o semifinală Halep - Begu

La întrerupere, Irina Begu o conducea pe jucătoarea din Spania cu 6-2, 0-1, după un prim set excelent făcut de jucătoarea noastră. Mâine, în jurul orei 12:00, Begu mai trebuie să câștige încă șase game-uri pentru a stabili un duel 100% românesc cu prietena și compatrioata Simona Halep. 

Begu se va vedea pusă într-o postură în care a mai fost și în cursul zilei de vineri, când, înainte de meciul cu Sorribes Tormo, a trebuit să joace meciul restant cu elvețianca Leonie Kung, întins pe durata a două zile.

În cazul în care Begu reușește s-o elimine pe Sorribes Tormo, vom asista la cea de-a șaptea confruntare directă dintre ea și Halep. Toate disputele directe au fost adjudecate de Simona, ultima oară în 2018, pe pământ chinezesc, la Shenzhen.

VIDEO Alexandra Cadanțu a vorbit despere cele mai grele momente din cariera ei: „La 18 ani, am fost aproape să renunţ la tenis”

Citește și alte știri despre tenis: 

Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Praga

Cât ghinion! Ana Bogdan, nevoită să abandoneze în sferturile de la Praga, într-un meci pe care îl domina categoric

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează