SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Când se joacă Simona Halep - Jelena Ostapenko, în semifinale la WTA Dubai

Când se joacă Simona Halep - Jelena Ostapenko, în semifinale la WTA Dubai
Când se joacă Simona Halep - Jelena Ostapenko, în semifinale la WTA Dubai

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 21:30 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 12:20

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur (27 de ani, 10 WTA) și va juca în semifinalele WTA Dubai cu Jelena Ostapenko (24 de ani, 21 WTA).

Meciul va avea loc pe terenul principal și nu va începe mai devreme de ora 15:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 2.

Simona Halep e în semifinale la WTA Dubai, după un meci încântător!
WTA Dubai
Simona Halep e în semifinale la WTA Dubai, după un meci încântător!

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Dubai: „Mi-a fost greu să cred că voi reveni la acest nivel. Mâine va fi un meci ciudat”

Simona Halep a ajuns la 11 victorii în 12 meciuri jucate în anul 2022. Prestațiile constant bune au surprins-o chiar și pe dubla campioană de Grand Slam: „Anul trecut a fost foarte greu. Sinceră să fiu, mi-a fost greu să cred că o să revin la acest nivel atât de repede. Dar iau meci cu meci, am încredere și abia aștept să joc mâine!”.

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Dubai

„Nu e niciodată ușor împotriva ei. Mi-a dat atâtea scurte, nu am văzut niciuna. M-am frustrat la un moment dat, dar mi-am revenit. Mă bucur că am reușit să câștig. Am fost foarte bine mental, solidă pe picioare, chiar dacă nu am jucat ce mi-am dorit. 

Aș fi vrut să joc mai lung, mai apăsat, dar mingea venea ciudat, cu mult efect. Am reușit să mă adaptez și am făcut-o să greșească”, a declarat Simona Halep, la „Digi Sport Special”.

Simona Halep, pregătită pentru duelul cu Ostapenko

Antrenorul Simona Halep!
editorial ctp
Antrenorul Simona Halep!

În semifinale, Halep o va înfrunta pe Jelena Ostapenko. Va fi a treia înfruntare directă. Letona s-a impus în finala de la Roland Garros 2017, scor 4-6, 6-4, 6-3. Simona s-a răzbunat 4 luni mai târziu, în semifinalele de la Beijing, scor 6-2, 6-4.

„Un meci la fel de ciudat va fi și mâine, fără ritm, cu lovituri foarte puternice. Dar este și destul de inconstantă. Va face greșeli, dar și puncte extraordinare. Au fost două meciuri pe care o să le păstrez mereu în mintea mea. Au fost meciuri bune amândouă. 

Am încredere, am șansa mea, dar mâine va fi diferit. Joacă destul de puternic, dar și eu sunt puternică pe picioare. Sunt greu de returnat loviturile, dar nu îmi fac griji.

37.500$și 185 de puncte a primit Simona Halep pentru calificarea în semifinalele turneului de la Dubai

Ce s-a întâmplat în meciurile anterioare dintre Simona Halep și Ons Jabeur

  • În primul tur de la Beijing, în 2018, Halep a abandonat la finalul primului set, cedat 1-6 
  • În optimile de finală de la Dubai, în 2020, Simona s-a impus dramatic la capătul a două ore de joc. A fost 1-6, 6-2, 7-6(7).

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Jabeur

Citește și alte știri din tenis:

Aspectul care a încurcat-o pe Halep înaintea meciului cu Ruse: „Plictisitor!” + Ce spune despre duelul din „sferturi”

FOTO ATP l-a sancționat pe Opelka pentru un gest din timpul festivității de premiere de la Dallas » Ce s-a întâmplat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  18 Februarie 2022, 09:03

Au inceput calificarile la Doha WTA 1000. Cristian, Bogdan, Bara. Succes !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează