SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP // Jucătoarea care amenință supremația lui Halep confirmă un staff de vis: o persoană apropiată de româncă și o legendă a tenisului feminin

Pliskova și Stubbs
Pliskova și Stubbs

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 18:49

Karolina Pliskova (26 de ani, 8 WTA) și-a confirmat staff-ul pentru sezonul 2019. Rennae Stubbs și Conchita Martinez o vor pregăti pe cehoaică.

Legendele Chris Evert și Martina Navratilova consideră că supremația Simonei Halep (27 de ani, 1 WTA) va fi oprită în 2019 chiar de Karolina Pliskova (detalii AICI). 

"Eu voi merge cu ea la turneele din Orientul Mijlociu, la Indian Wells, Miami și la Roland Garros. La restul competițiilor va fi alături de Conchita. Eu voi fi foarte ocupată la Wimbledon și US Open, din cauza înțelegerii cu ESPN.

Ne-am împărțit foarte bine responsabilitățile. Conchi e atentă la jocul ei de picioare și la forehand, eu o îndrum în privința serviciului, a urcărilor la teren",  a confirmat Stubbs.

RELAȚIE SPECIALĂ CU HALEP

Rennae Stubbs, cvatruplă câștigătoare de Mare Șlem în proba de dublu, are o relație specială și cu  Simona Halep (1 WTA). Australianca este o prezență constantă în postările Simonei de pe Instagram (vezi detalii AICI). 

Analist sportiv pentru ESPN, Stubbs vorbește laudativ la adresa româncei la fiecare aparție. După triumful din finala Roland Garros, Rennae a scris pe Twitter: "Sunt în lacrimi! Nu glumesc, chiar am lacrimi în ochi. Felicitări, Simona Halep. Știu cât de special este acest moment. Tenisul feminin este încântător!".

După despărțirea neașteptată de Darren Cahill, Stubbs a fost principalul nume de înlocuitor vehiculat. 

Vezi și: 

 Mesajul superb al Simonei Halep la final de an: "Abia aștept să ne întâlnim!" » 5 repere importante din 2018 ale liderului mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  01 Ianuarie 2019, 11:17

O vorba din bătrâni spune ca: doesn’t matter how much you try you just can’t polish a turd!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează