SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP CAMPIOANA ROGERS CUP. Sloane Stephens și-a găsit cu greu cuvintele după un nou trofeu pierdut în fața liderului WTA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 23:50

Simona Halep (26 ani, 1 WTA) a trecut dramatic de americanca Sloane Stephens (25 ani, 3 WTA),  7-6(6), 3-6, 6-4, și a câștigat turneul WTA de la Montreal.

Stephens se află la a 2-a finală pierdută contra lui Halep în acest an, după cea de la Roland Garros, 6-3, 4-6, 1-6. Americanca, vizibil stânjenită de situație, a oferit o declarație măgulitoare la adresa liderului WTA. 

"E foarte dificil să joci tenis, dar e mult mai distractiv când joci în fața unui public ca dumneavoastră. Chiar dacă am pierdut, am dat totul pe teren. Evident, sunt tristă că am pierdut. Dar pierzând în fața liderului mondial, supărarea nu mai e atât de mare.

Uneori ai nevoie de astfel de înfrângeri pentru a progresa. Duelurile cu Simona mă transformă într-o jucătoare mai bună. O felicit atât pe ea cât și întregul ei staff", a declarat Sloane la festivitatea de premiere. 

Vezi și: Stupoarea la premiere! Reacție surprinzătoare a româncei: "Am să le spun două cuvinte românilor din tribune!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1776365605757168
Popescu Alexandru  •  13 August 2018, 09:43

Vad ca Simonei ii merge bine de cate ori joaca finale de turnee Wta in zile de miting(a castigat finala la Rolland Garros cand era mitingul PSD, iar acum la Montreal cu mitingul Diasporei.De aceea propun ca de cate ori Simona joaca finale la turneele importante(de preferat sa fie tot cu Sloane Stephens), sa se organizeze mitinguri(nici nu conteaza de catre cine)!

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  13 August 2018, 09:18

Simona si-a complicat singura jocul, a avut multe duble greseli si erori nefortate, atat in primul set cand conducea cu 4-1 cat si in setul 3 cand conducea cu 5-2.Dar totul e bine cand se termina cu bine si Simona s-a distantat in clasamentul wta, iar daca continua asa, nu va avea emotii sa iasa si anul asta numarul 1 mondial.felicitari Simona, esti cel ami bun produs de export al Romaniei, meriti o statuie inca de pe acum!

267890
267890  •  13 August 2018, 02:25

Toate bune ca joc, sau aproape bune. Si una si alta ar mai avea de invatat cateva lovituri. Dar de ce trebuie sa urle Simona in asa hal? Multi jucatori icnesc sau chiar tipa dar Simona urla de te ispaimanti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează