SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Postura dezonorantă pe care Simona Halep a evitat-o prin victoria muncită cu Kanepi » BBC: „Ar fi fost prima în istorie!”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 14:28

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a avansat azi în turul secund al turneului de la Australian Open după victoria epuizantă reușită în fața estonei Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA), scor 6-7 (2), 6-4, 6-2. 

  • În turul secund, Halep o va înfrunta joi pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, 37 WTA, care a învins-o în primul tur pe Veronika Kudermetova (6-3, 3-6, 7-5)

Grație victoriei, Simona Halep a evitat posibilitatea de a deveni primul număr unu din istoria WTA care pierde în primul tur la două turnee consecutive de Mare Șlem, statistică evidențiată de BBC într-un articol publicat la puțin timp după finalul meciului. 

La finalul lui august 2018, Simona Halep suferea o înfrângere drastică în fața lui Kaia Kanepi în primul tur de la US Open. Estona s-a impus atunci cu 6-2, 6-4, marcând startul unei îndelungate perioade nefaste pentru liderul mondial.

Vezi și: SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LA AUSTRALIAN OPEN // Nu și acum! Cele 3 arme cu care Simona Halep a destabilizat jocul lui Kanepi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
supereduardo10
supereduardo10  •  15 Ianuarie 2019, 17:27

a era sa uit ...are cele mai frumoase faze de joc de 2 ani in coace este in toate topurile legate de tenis ca spectaculozitatae si unii vb aiurea despre "rudimental si netalentata" crapa invidia in ei precum satirizau "Celentano si Firicel" intr-un serial umoristic :))) Tara de necivilizati *** si invidiosi pe marile valor. Asa e deasta ne conduc toti "talentatii" :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  15 Ianuarie 2019, 17:23
Postat de klauz pe 15 Ianuarie 2019, 16:42

Halepa nu mai e un secret pentru nimeni in WTA: e cel mai slab numar unu din istorie si una dintre jucatoarele cele mai rudimentare si fara talent.

:)) sa stai nr. 1 mondial un an de zile in tenis e ceva extrem de greu mai ales la feminin....da dumneata nu faci 20 de flotari si vb despre sport :))) Halep joaca spectaculos este talentata si are o vointa de fier, deasta este nr.1 mondia.l .sa-ti traduc: CEA MAI BUNA DIN LUME timp de un an...este in top 15 din istoria tenisului feminin ca si nr. 1...poate observi cate argumente am ca ai o *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  15 Ianuarie 2019, 16:42

Halepa nu mai e un secret pentru nimeni in WTA: e cel mai slab numar unu din istorie si una dintre jucatoarele cele mai rudimentare si fara talent.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează