SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 0-6, 6-2, 4-6 // VIDEO Karolina îi recunoaște meritele Simonei: „Întotdeauna e ceva special când jucăm amândouă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 17:33

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a fost învinsă de Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani), scor 0-6, 6-2, 4-6, și s-a oprit în faza grupelor la Turneul Campioanelor.

  • Semifinalele de la Shenzhen sunt Elina Svitolina (8 WTA) - Belinda Bencic (7 WTA) și Ashleigh Barty (1 WTA) - Karolina Pliskova (2 WTA). 

Întodeauna e ceva special când joc cu Simona, am avut multe meciuri grozave de-a lungul anilor. Știu că m-a învins de multe ori, dar eram încrezătoare. Astăzi a fost totul la limită, dar mă bucur că nu am încetat să lupt. Am avut puțin noroc la final, dar mă bucur pentru asta.

Cred că publicul a fost grozav, mulțumesc din suflet. Sper să vină și la meciul următor. Cu Ashleigh Barty va fi super greu, va fi o mare provocare, dar nu am nimic de pierdut”, a declarat Pliskova pe teren, imediat după victoria cu Halep.

Rezumatul meciului dintre Halep și Pliskova

VEZI ȘI:

Simona Halep - Karolina Pliskova, WTA FINALS SHENZEN // VIDEO+FOTO Românca a pierdut meciul decisiv cu jucătoarea din Cehia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează