SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Pliskova nu merge pe mâna lui Halep: "Alta e mai bună" » Pe cine vede campioană la Australian Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 10:53

După ce a fost învinsă categoric în sferturi la Australian Open, 3-6, 2-6, și este un mare fan Simona Halep, Karolina Pliskova nu crede că liderul WTA se poate impune la turneul de la Melbourne.

La conferința de presă de după meciul cu Simona Halep, cehoaica a fost întrebată și dacă ea crede că românca va merge până al capăt la acest turneu: "Nu cred că va câștiga turneul, cred că Kerber e mai bună". Ea a mai fost chestionată și despre șansele lui Caroline Wozniacki la trofeul de la Melbourne.

"Caroline are o șansă să ajungă în finală. Nu mai pariez pe nimic. Vă aduceți aminte ce s-a întâmplat la Roland Garros, când am zis că-mi pun la bătaie casa pentru o victorie a Simonei. Acum depinde și pe cine va întâlni în finală. Dacă e Kerber va fi greu pentru Wozniacki, dacă e Halep, cred că are mai mulți sorți de izbândă pentru că își poate controla mai bine emoțiile", a încheiat Karolina Pliskova.

Simona Halep va juca joi, de la ora 07:00, în semifinale la Australian Open, cu Angelique Kerber. În a doua semifinală se vor duela Caroline Wozaniacki și Elise Mertens.

Citește și: A cedat emoțional! Pliskova, conferință răvășitoare: "Mă rog să nu mai joc cu Halep" » Punct cu punct, o analiză sinceră a eliminării din sferturi

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1. Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

2.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

3. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

4. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

5. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Organizatorii au anunțat ora de start a semifinalei Australian Open! Când se joacă Simona Halep - Angelique Kerber

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  24 Ianuarie 2018, 18:57
Postat de Robert Damian pe 24 Ianuarie 2018, 12:50

Mda,vorbeste un pic urat de NASA SIMONA!!!!Nu stiu daca mai este in turneu vre-o jucatoare care a batut-o pe Plisckova in halul asta!!!!Sa speram insa,ca Simona v-a invinge farmacia nemtoaicei!!!!!

Du-la scoala, gigist cu 2 clase, lasa comentariile pe gsp.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  24 Ianuarie 2018, 17:08
Postat de attila55 pe 24 Ianuarie 2018, 15:53

Daca Pliskova n-o vede favorita pe HALEP....e de bine... sigur HALEP va castiga !!!!

A mai preconizat Pliskova ca isi pune casa pe RG castigat de Simona.... si a pierdut! Asa ca no problem!

attila55
attila55  •  24 Ianuarie 2018, 15:53

Daca Pliskova n-o vede favorita pe HALEP....e de bine... sigur HALEP va castiga !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează