SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 6-3, 6-2

SIMONA HALEP / Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 08:04

Simona Halep (1 WTA) a învins-o pe Karolina Pliskova (6 WTA) , scor 6-3, 6-2, iar la interviul de la finalul partidei a părut mai fericită ca niciodată. 

  • Mâine, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori, în semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Angelique Kerber.

"Mă bucur mult că sunt în semifinale. Am mai fost în 2008, la juniori. E un sentiment plăcut. Este minunat să joc pe această arenă. Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am știut că a trebuit să mă deplasez mai bine și să nu mai ratez. A început să deschid terenul, am servit bine. Totul a mers conform planului. 

Cred că sunt solidă la retur. Antrenez asta. E foarte important pentru mine să fac adversarul să se teamă. M-am bucurat că am început să o trimit în spatele terenului. E un secret, nu pot să vă spun cum citesc serviciul. Data viitoare poate își va da seama :).

Sigur o sa fie diferit meciul următor. Kerber pune multe mingi în teren, se deplasează bine. Trebuie să domin meciul. Vreau să mă bucur de această fază a competiției.

Derren mă ajută foarte mult să mă relaxez în timpul meciurilor. Intru mereu fericită pe teren. Îi mulțumesc".

 

Vezi și: Desfășurarea partidei istorice dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Românca e în semifinalele Australian Open!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2018, 10:57
Postat de haideusicfr pe 24 Ianuarie 2018, 10:57

Simona e pe val.

Sa ne uitam la fata ei.Comparativ cu a lui Kerber.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2018, 10:57

Simona e pe val.

2078507042175434
Gheorghe Silvestrovici  •  24 Ianuarie 2018, 10:22

Bravo Simona Halep ! Serviciu sharp. Alternează loviturile puternice dreapta - stânga, cu mingi înalte ca s-o obligi să stea mult în spate. Deschide mai mult unghiurile scurte şi lungi. Nu mai da mingi moi pe centru la mâna adversarei. Mai multă încredere la fileu. Cine atacă mai mult la fileu face jocul mai frumos, câştigă simpatia publicului şi poate şi punctul. Luptă, luptă ! Mulţumiri din inimă ! Succes Simona !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează