SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP LA CINCINNATI // Schimbarea care a făcut-o pe Simona să se impună cu Ekaterina Alexandrova: „Vechea Halep ar fi renunțat la luptă”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 23:53

Simona Halep a povestit după meci la televiziunea americană Tennis Channel schimbarea prin care a trecut și dezvăluie că vechea Halep nu ar fi putut să revină de la 0-1 la seturi și să câștige meciul cu Ekaterina Alexandrova, 3-6, 7-5, 6-4.

  • În turul 3 la Cincinnati, Halep o va întâlni pe Madison Keys (18 WTA, 24 de ani). 

Vechea Simona Halep ar fi renunțat să mai luptă. Eram foarte stresată din cauza accidentărilor și de multe alte lucruri din jurul meu. Azi mă simt puternică din punct de vedere mental și de aceea pot lupta până la final. 

La acest turneu, condiția mea nu e cea mai bună. Am avut o pauză de câteva meciuri, dar încet-încet îmi voi reveni”, a declarat Simona Halep la Tennis Channel. 

„Înaintea meciului am avut emoții. Îmi era frică să alerg după mingi. După ce am simțit ritmul, mi-a fost mult mai ușor. Nu m-am relaxat deloc în această partidă. Am fost foarte încordată” 

„Să câștig la Wimbledon a fost ceva special. Am jucat cel mai bun tenis al meu. Starea mea de pe teren a fost perfectă” - Simona Halep 

VEZI ȘI: 

Bombardament! La ce a rezistat Simona Halep în meciul cu Ekaterina Alexandrova: statistică năucitoare

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  15 August 2019, 10:34

Foarte greu castiga (atunci cand nu abandoneaza) meciurile. Doar finala cu Serena a fost un meci scurt si la obiect. Concret tactic si eminamente foarte sportiv. In rest ... intra in jocul adversarelor, greseste primul serviciu, icneste din greu si se chinuieste sa ia cate un break. Oare sunt semnele unui sfarsit in tenisul de elita???

magura
magura  •  15 August 2019, 10:09
Postat de 267890 pe 15 August 2019, 01:46

Halep vorbeste de cel mai bun tenis al ei. E o utopie. Tenisul Simonei e cel mai urat tenis din WTA. Iar victoria ei la Wimbledon e un miracol. Pentru asta chiar ar putea fi sanctificata. Iar cat priveste "vechea" Halep, e simplu: "vechea" Halep nu urla.

Din punctul de vedere al unui detinut (puscarias), este de inteles acest comentariu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

560928364107122
Marcel Jeler  •  15 August 2019, 09:29

As vrea sa te cred !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează