SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA Halep LA DUBAI // Simona Halep, prima reacție după victoria cu Ons Jabeur: „Parcă am fost la un meci de fotbal” » Ce spune despre accidentare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 20:16

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) s-a calificat în sferturi la Dubai, după ce a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA), scor 1-6, 6-2, 7-6 (7)

  • În sferturi, Simona Halep o va întâlni pe bielorusa Aryna Sabelenka (21 de ani, 13 WTA). Meciul se va juca joi, organizatorii urmând să anunțe ora de start

După meci, Simona a vorbit despre dificulățile avute pe parcursul meciului și despre numeroșii fani români prezenți în tribune.

 „A fost un meci foarte greu. Ea a jucat foarte bine, mereu o face. Și când ne-am întâlnit în China a fost un meci greu. A fost prima dată când am jucat după o pauză lungă. A fost greu, dar nu am renunțat niciodată. Am luptat pentru fiecare punct și sunt mândră că nu am renunțat. Parcă a fost un meci de fotbal sau de Fed Cup. Le mulțumesc fanilor că au venit! Mă simt mereu foarte bine aici!”, a declarat Simona Halep la interviul de după meci. 

+4 FOTO

Simona Halep: „Am simțit un blocaj la spate”

Ulterior, Simona a dat mai multe declarații despre meci și despre accidentarea suferită la spate înainte de setul decisiv.  (Detalii AICI)

„A fost un meci foarte dificil. E o jucătoare care nu dă ritm și nu știi la ce să te aștepți. Mi-e greu să explic cum a fost acest meci. Mă bucur că nu am renunțat la niciun punct. În tie-break nu mi-am dat seama că a avut minge de meci. Nu mă plâng. După o perioadă în care nu am jucat niciun meci, azi am jucat bine.

 La 5-1 a fost un mic blocaj. M-am speriat puțin. Cu cât am dat drumul la mișcare m-am simțit mai bine. Sper să nu am nicio durere bine”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

video » Rezumatul meciului Simona Halep - Ons Jabeur

Vezi și: 

FOTO + VIDEO Victorie dramatică pentru Simona Halep la Dubai! A salvat o minge de meci și merge mai departe » Cu cine va juca în sferturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  20 Februarie 2020, 02:42

romeverest , blah blah blah!

visinu
visinu  •  20 Februarie 2020, 00:51
Postat de Ion Popescu pe 19 Februarie 2020, 23:21

In primul set pierdut rusinos ; nu era accidentata. A intrat pe teren obosita, fara vlaga. De ce o fi concediat preparatorul fizic pe care-l ridica in slavi in epoca ante Toni ?

Cum de ce? Moshkalaul nu vrea concurenta la masaj!

wishmaster
wishmaster  •  20 Februarie 2020, 00:32
Postat de Adrian Fulgos pe 19 Februarie 2020, 21:59

Dute este imperativ si nu se scrie cu cratimă. Doar ți-ai şi să-ți se scriu cu cratimă.

băh nene ... de unde naiba ieșiți, frate? zici ca s-a spart conducta cu *** pe site la jesepe, jur! cică e imperativ și nu se desparte... și chiar vb serios lol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează