SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS. 3 subiecte grele abordate de Simona Halep: "Când am venit aici, eram supărată! Darren mi-a zis ceva important" + primele detalii despre psiholog

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2018 10:54

Simona Halep, locul 1 WTA, este gata de debutul la Indian Wells. Jucătoarea noastră va juca direct în turul doi, unde o va întâlni pe cehoaica Kristyna Pliskova, locul 77 WTA. Meciul urmând să se joace în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Simona a fost prezentă la WTA All Acces Hour și a vorbit cu jurnaliștii despre cum s-a recuperat după finala de la Australian Open, despre turneul de la Indian Wells și cum s-a schimbat după ce a început să lucreze cu un psiholog.

"Câte săptămâni au trecut de la acel meci? (n.r finala Australian Open pierdută contra Carolinei Wozniacki) Pot spune că acum mi-am revenit. A fost greu, ca anul trecut la Roland Garros. M-am recuperat mai greu din punct de vedere emoțional după aceste meciuri. A fost important că am putut să joc din nou o finală de Mare Șlem, ea a fost mai puternică pe final, trebuie să accept acest lucru și să muncesc mai multDar este o experiență din care învaț. Data viitoare o să știu cum să mă comport în timpul time-out-ului medical în setul decisiv", a declarat Simona Halep potrivit sport360.com.

...despre revenirea pe teren: "Când am venit la Indian Wells eram puțin supărată. Nu simțeam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a zis «Ai lipsit 3 săptămâni și e normal ce se întâmplă». Nu simt presiune, mai ales de când am devenit lider mondial, îmi place să fiu pe cea mai înaltă treaptă în ierarhia mondială și desigur așteptările sunt mai mari acum, eu aștept mai mult de la mine, dar în același timp încerc să înțeleg ce se întâmplă cu mine.  Vreau să-mi îmbunătățesc jocul în continuare, acum că am atins locul întâi nu mă mai gândesc la clasament, mă antrenez pentru a câștiga un turneu de Mare Șlem și pentru alte titluri".

...despre lupta pentru locul 1: "Faptul că locul 1 este disputat între mai multe fete înseamnă că în top 10 sunt foarte multe jucătoare bune, care au un nivel similiar. Fiecare turneu este deschis și este mult mai interesant așa. Ne distrăm mai mult așa. Nu spun că era plictisitor când Serena câștiga tot și era pe locul 1 pentru că e o mare campioană. Dar acum este diferit și e mai interesant".

...despre lucrul cu un psiholog: "Mereu caut perfecțiunea, dar în același timp știu că nu există. Este puțin ciudat. Dar am lucrat cu un cineva pentru a fi mai bună cu mine, pentru a înțelege că nu pot fi perfectă mereu și că e nevoie de timp. Mă descurc bine și probabil de aceea am ajuns numărul 1.

Am învățat că sunt capabilă să fac lucruri mărețe. Mereu am visat să ajung pe locul 1, dar niciodată nu am crezut 100% că pot face asta. După ce am reușit, a fost o eliberare. Mi-a dat putere să merg mai departe, să fac lucrurile mai bine. Acum cred că orice este posibil și că pot face orice".

"Am auzit de bonusul de un milion, dar e greu să mă gândesc la el. Ar fi frumos, am putea merge la cumpărături împreuna, eu și Irina" Simona Halep

"Sunt curioasă cum va arăta revenirea Serenei pentru că e ceva special să ai un copil și apoi să te întorci la tenis, eu nu am în minte așa ceva"Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  08 Martie 2018, 18:15
Postat de knuty pe 08 Martie 2018, 12:03

să fac lucrurile mai bine,Darren mi-a zis ca va fi bine,O sa joc mai bine,Nu simteam mingra bine,...Cate clase ar fi absolvit asta??!!!

incredibil...cum pui o astfel de intrebare cand tu nu stii unde se pune o virgula ? si cand o pui , incepi sa scrii cu litera mare ? Ce e aia mingRa ? :)

dubluv
dubluv  •  08 Martie 2018, 13:09
Postat de knuty pe 08 Martie 2018, 12:03

să fac lucrurile mai bine,Darren mi-a zis ca va fi bine,O sa joc mai bine,Nu simteam mingra bine,...Cate clase ar fi absolvit asta??!!!

... se intreaba omul care nu lasa spatiu dupa semnele de punctuatie.

knuty
knuty  •  08 Martie 2018, 12:03

să fac lucrurile mai bine,Darren mi-a zis ca va fi bine,O sa joc mai bine,Nu simteam mingra bine,...Cate clase ar fi absolvit asta??!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează