SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP la INDIAN WELLS. Calcule pentru locul 1 WTA » O nouă rundă în "războiul" Simona Halep - Caroline Wozniacki

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 10:11

Simona Halep, locul 1 WTA, va reveni pe terenul de tenis la Indian Wells, turneu care va debuta luni 12 martie. Și își va continua duelul pentru locul 1, cu daneza Caroline Wozniacki.

Pentru Simona, care s-a recuperat după accidentare, turneul american este o șansă de a-și consolida poziția de lider WTA. Singura care o poate detrona este daneza Caroline Wozniacki, aflată pe locul 2.

În acest moment, Simona are 7.965 de puncte, în timp ce Wozniacki are 7.525. La startul turneului, diferența va crește.

Cum rămâne Simona Halep lider WTA

Halep și Wozniacki vor juca direct în turul II la Indian Wells și vor primi câte 35 de puncte. Însă ambelor li se vor scădea punctele de anul trecut. Halep va pierde 65 de puncte, după ce anul trecut a ajuns doar până în turul 3, iar Caroline, după ce anul trecut a jucat în sferturi, va avea pierde 215 puncte.

În prima zi de Indian Wells, Halep va avea 590 de puncte avans și depinde doar de ea să rămână lider.

Două scenarii

  • Simona Halep trebuie să ajungă în finală la Indian Wells și va fi sigură de locul 1 WTA, indiferent de ce va face Wozniacki.
  • Dacă Simona Halep nu ajunge în finală, trebuie ca daneza să nu câștige competiția pentru ca jucătoarea nostră să continue pe locul 1 WTA.

1.000 de puncteprimește câștigătorul Indian Wells. Finalistul încasează 650 de puncte

Dacă Simona Halep ajunge în finală la Indian Wells va avea 8.585 de puncte, iar dacă daneza Caroline Wozniacki va câștiga turneul va avea 8.310 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
florar
florar  •  03 Martie 2018, 12:11

Si se poate ca daneza sa treaca pe locul intai si cu o finala...Pentru finala se dau 650 de puncte care este mai mare decat diferenta dintre jucatoare de 590 puncte...

florar
florar  •  03 Martie 2018, 12:03

Articol care demonstreaza iarasi ...GSP nu are un ziarist care sa cunoasca atribuirea de puncte in concursuri...Acum...Halep nu primeste in nici o varianta 35 de puncte!Pierde meciul din turul doi ramane cu 10 puncte castiga ia 65...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează