SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP LA MIAMI. Ce impresii i-a lăsat Serena liderului mondial după demonstrativul de azi-noapte

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 19:16

Înainte de a juca primul meci la turneul de la Miami, Simona Halep, locul 1 WTA, a participat la un eveniment caritabil, unde a înfruntat-o într-un meci demonstrativ de dublu mixt pe Serena Williams. 

Liderul mondial a vorbit despre revederea cu jucătoarea americană și impresiile pe care i le-a lăsat Serena la demonstrativul de noaptea trecută. 

"Pentru mine Serena rămâne la fel, ce a fost întotdeauna, o mare campioană. Este o experienţă deosebită să joc contra ei mereu. Sunt motivată să câştig contra ei. Îmi doresc mereu să o înving, dar nu este uşor.

A fost un eveniment plăcut. Am avut momente plăcute şi am râs destul de mult. M-am bucurat că am fost printre ei şi că am ajutat această cauză", a declarat Simona Halep, la TV Digi Sport.

Vezi și: VIDEO + FOTO Simona Halep față-n față cu Serena Williams » Halep, lovită cu mingea de americancă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
itrobert
itrobert  •  22 Martie 2018, 05:38
Postat de Razvan Marcel pe 22 Martie 2018, 01:05

Am vazut-o azi pe Selena cu Osaka a batut-o foarte ușor.Japoneza nu va mai ajunge departe,cred ca turul următor va lua bătaie.

Indraznesc sa te intreb pe ce te bazezi...

749913671784643
Razvan Marcel  •  22 Martie 2018, 01:05

Am vazut-o azi pe Selena cu Osaka a batut-o foarte ușor.Japoneza nu va mai ajunge departe,cred ca turul următor va lua bătaie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează