SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP LA MIAMI. Simona Halep e gata de debutul la Miami: "Mi-am revenit după meciul cu Osaka! Am fost complet blocată" » Ce spune despre condițiile de joc

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 09:10

Simona Halep, locul 1 WTA, va debuta azi la turneul de Miami. Simona Halep va juca azi, în jurul orei 21:00, împotriva franțuzoaicei Oceane Dodin. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT și video pe GSPRO.

Înainte de debutul la turneul de la Miami, Simona Halep a vorbit despre cum se simte din punct de vedere fizic și despre condițiile în care se va disputa turneul american.

"Sunt bine. Nu am probleme fizice și m-am antrenat în fiecare zi. Mi-am revenit puțin după semifinala de la Indian Wells. A fost un turneu destul de greu pentru că veneam după pauză. La ultimul meci (n.r. contra lui Naomi Osaka) am fost complet blocată şi nu am mai ştiut ce fac. Am învăţat din meciul acela. Acesta turneu va fi mult mai bun. Cu siguranţă.

Îmi place umiditatea, chiar dacă te consumă foarte mult. Îmi place pentru că simţi mingea foarte bine. Totuși, vântul deranjează de multe ori. Sunt încrezătoare doar în ce ţine de mine. Nu mă gândesc la rezultat. Sunt motivată să schimb anumite lucruri. Vreau să fac lucrurile mai bine. Vom vedea ce va ieşi", a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
832340336969683
Nello Milano  •  22 Martie 2018, 20:01

DRAGA HALEP SIMONA TE RUGAM FRUMOS SA NE SPUI SI NOUA CUM SA PARIEM PE MECIURILE TALE . STIMO CA SUNTEM DEPLASATI DARE AN CREA SA STIMO SI NOI DE LA SURSA CUM SA IESIM DIN .. NECAZURI !

t0ni
t0ni  •  22 Martie 2018, 19:47

Nu te intreb de pe cate conturi postezi, tie nu-ti e scarba zilnic sa o batjocoresti pe Halep de parca ar avea datorii la tine? Asa "fraiera" cum o vezi tu si altii si o jigniti si contestati de ani de zile, este singura jucatoare care nu a mai parasit top 5 si de cateva timp e nr 1 fie ca va place voua sa nu. Sunteti atat de stupizi incat atrageti prostia precum neonul insectele!

loko1
loko1  •  22 Martie 2018, 17:02

E vorba de credință și de pregătire.Înainte de meci să-ți propui ce să joci în funcție de adversar. Dacă tu faci paranghelii îaintea unui meci ,cum ai făcut înaintea ultimului meci cu japoneza care are dîrzenie ieșită din comun lasăte de tenis.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează