SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Mats Wilander e „all-in”: „Nu văd slăbiciuni în jocul Simonei! Darren Cahill nu mai avea ce să o învețe”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 17:26

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o înfruntă astăzi pe jucătoarea poloneză Magda Linette (87 WTA) în turul secund de la Roland Garros. Mats Wilander, fost jucător, actual expert Eurosport, a analizat șansele româncei la apărarea trofeului de la Paris.

Wilander, admirator recunoscut al Simonei Halep, e de părere că jucătoarea noastră poate obține rezultate mari chiar și fără a-l avea pe australianul Darren Cahill în lojă.

„Nu cred că e o mare pierdere că nu mai lucrează cu Darren Cahill. A învățat-o tot ce putea s-o învețe, iar Simona e o jucătoare de top, se poate descurca și singură.

Nu văd slăbiciuni în jocul Simonei. Mi se pare că loveşte mai tare cu forehandul și parcă nu mai arată frustrare pe teren. Din punctul meu de vedere, încă evoluează și crește ca jucătoare. Devine din ce în ce mai bună. Dar asta nu înseamnă automat că va și câștiga toate turneele”, a declarat Wilander la TV Digi Sport.

Wilander ar antrena-o pe Halep!

În urmă cu două săptămâni, în timpul unei vizite în România, Wilander recunoștea că Halep ar fi una dintre jucătoarele pe care ar antrena-o cu plăcere. 

„Cred că ar fi interesant să fiu alături de ea, să împărtăşească sentimentele cu mine. Ar fi interesant pentru mine să învăţ de la ea. Consider că antrenorii pot învăţa mai mult de la jucători decât invers. Mi-ar plăcea să fiu în situaţia asta. Dar eu nu sunt antrenor. Lucrez pentru Eurosport. Îmi place să comentez meciurile, să analizez. Îmi place tenisul!”, declara Wilander pentru Pro X.

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gimiskutze
gimiskutze  •  30 Mai 2019, 18:59

Decinacu 2 saptamini Wilander sau Cahill zicea ce zicea? Eu inteleg ca matematica, chimia, fizica sunt grele dar chiar si limba romana????

130874067686396
Petre Puiu Natu  •  30 Mai 2019, 18:53

Wilander sau Cahill?

130874067686396
Petre Puiu Natu  •  30 Mai 2019, 18:52

Ai incurcat personajele. Recitesteti articolul sa vezi ce prostii scrii!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează