SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 16:59

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a scăpat astăzi de doi capi de serie de pe „sfertul” ei de tablou. Bielorusa Aryna Sabalenka (11 WTA) și chinezoaica Qiang Wang (16 WTA) au fost eliminate de la Roland Garros.

Simona Halep, campioana en-titre de la Paris și principala favorită a caselor de pariuri, a trecut de poloneză Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. În turul următor va juca cu învingătoarea dintre Aleksandra Krunic (76 WTA) și Lesia Tsurenko (27 WTA).

Drumul până în semifinalele competiției i-a fost „curățat”. Cel mai bine clasate patru adversare au fost deja eliminate.

4 capi de serie eliminați

Cei trei capi de serie eliminați până în acest moment sunt estona Annet Kontaveit (17 WTA), care a fost învinsă de Karolina Muchova în primul tur, scor 6-3, 2-6, 2-6.

Astăzi, Aryna Sabalenka n-a avut replică în fața americancei Amanda Anisimova (51 WTA), scor 4-6, 2-6,Qiang Wang a cedat rușinos în fața polonezei Iga Swiatek, scor 3-6, 0-6, iar rusoaica Daria Kasatkina (21 WTA) a cedat împotriva campioanei olimpice Monica Puig (59 WTA), scor 3-6, 1-6.

Semifinala ar fi infernală

În sfertul superior al tabloului, favoritele au mers ceas. Nipona Naomi Osaka (1 WTA), americanca Serena Williams (10 WTA) și australianca Ashleigh Barty (8 WTA), posibilele adversare din semifinale, s-au calificat în șaisprezecimile de finală.

5este cota Simonei Halep la câștigarea Roland Garros

Vezi și: 

Safarova s-a retras! Mesaj de suflet transmis de Simona Halep + Concluzia Martinei Navratilova: „E dovada că oamenii buni pot reuși în tenis!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
rocky2
rocky2  •  31 Mai 2019, 00:20

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  30 Mai 2019, 21:00
Postat de speedyhalepinia pe 30 Mai 2019, 20:58

Bravo magda! Rupe-o pe ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  30 Mai 2019, 20:58

Bravo magda! Rupe-o pe ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează