SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Motive de îngrijorare pentru Halep după meciul cu Linette: „Nu m-am simțit foarte bine azi! O să dorm toată ziua de mâine”

FOTO: WTA
FOTO: WTA

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 19:11

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros.

  • Simona Halep va juca în turul următor împotriva câștigătoarei dintre sârboaica Aleksandra Krunic (76 WTA) și ucraineanca Lesia Tsurenko (27 WTA). Meciul a fost întrerupt la scorul de 7-5, 5-7, 6-6 și va continua vineri. Detalii AICI!

„Am condus în setul secund, dar mi-am pierdut concentrarea. Nu m-am simțit foarte bine astăzi. Trebuie să mai lucrez la agresivitate. Am avut unele momente de cădere. Am făcut tot ce am putut. Important este că am trecut în turul următor.

Presiunea e una pozitivă. Încerc să mă bucur de moment, chiar dacă trebuie să apăr trofeul. Sunt puțin obosită, poate și de asta sunt atât de calmă. Mâine o să dorm toată ziua”, a declarat Simona Halep la final. 

Vezi și: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mikidiki
mikidiki  •  31 Mai 2019, 08:44
Postat de mikidiki pe 31 Mai 2019, 08:42

Norocul Fimonti estr ca jozcz numsi cu nuluitati pana in semifinale tot ce trebuie sa faca e joace tacaneala ei *** !

*Simonei de la dictionaru vietii....

mikidiki
mikidiki  •  31 Mai 2019, 08:42

Norocul Fimonti estr ca jozcz numsi cu nuluitati pana in semifinale tot ce trebuie sa faca e joace tacaneala ei *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  31 Mai 2019, 08:21
Postat de Alexandru Chis pe 31 Mai 2019, 05:12

Nu este prima data cand Simona a parut dezorientata si pierduta psihic si moral! Parea la un moment dat ca "i-a inghetat mintea" si ca acel cap incapatanat refuza sa mai gandeasca. Si in caeasta partida pierderea legaturii cu realitatea a fost una vizibila si acele momente de deruta de la 5-3 din decisiv au parut ca o va duce la infrangere. Cat despre lipsa "dragului Dareen" dovedeste marea labilitate psihica o labilitate care pare a se accentua in ultima perioada. Ce va fi? Probabil ca degrigolada din jocul Simonei o va conduce la accese de nervozitate si la ruperi de rachete. Oare Simona este constienta de faptul ca aproape constant nu i-a intrat primul serviciu? A fost la un pas de dezastru, ca urmare a unei derute izvorata dintr-o apasare psihica si panica excesiva.

prostea, daca imi spui cand a rupt ultima data o racheta , esti.....destept..:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează