SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS / Simona și-ar fi concediat doi oameni din staff înaintea turneului

Simona Halep într-o imagine din decembrie 2018 alături de Andrei Cristofor, Vasile Antonescu și Teo Cercel
Simona Halep într-o imagine din decembrie 2018 alături de Andrei Cristofor, Vasile Antonescu și Teo Cercel

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 13:14

Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) e gata să debuteze la Roland Garros fără doi oameni importanți din staff-ul ei: Vasile Antonescu și Bogdan Covrig.

  • Tragerea la sorți de la Roland Garros va avea loc în această seară, de la ora 20:00, ora României.

Sparring partner-ul Vasile Antonescu și kinetoterapeutul Bogdan Covrig ar fi fost anunțați de Simona Halep că nu vor mai face parte din staff, înainte de startul Roland Garros, susține Fanatik.

Halep ar fi fost nemulțumită de rezultatele din acest sezon. Simona și Vasile Antonescu au mai colaborat și în perioada 2016-2017.

Marea surpriză e reprezentată de renunțarea la Bogdan Covrig, kinetoterapeut cu care Simona a colaborat la trei turnee: Madrid, Roma și semifinala de Fed Cup cu Franța.

Simona Halep a plecat la Paris doar cu antrenorul Daniel Dobre și cu preparatorul Teo Cercel, care e cel mai vechi om din staff-ul fostului lider mondial, încă din 2013. 

Deocamdată, nu există o confirmare oficială a informației publicate de sursa citată. 

CITEȘTE ȘI

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS / Darren Cahill preconizează un nou turneu de excepție pentru Halep: „Simona e una dintre favorite”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  24 Mai 2019, 10:55

Răutatea noastră este gratuită, de ce să o judecăm pe Simona înainte de competiție? Suntem răi, așa nu ne ridicăm Nicidecum, Parisul e frumos,oamenii pe acolo zâmbesc și se bucură de campioni,noi aici, ce facem: îi dorim să moară capra vecinului...rușine

433366400808613
Bodoni Andrei  •  24 Mai 2019, 10:38

Simona a demonstrat, dar azi nu este ieri, azi e o nouă provocare...a spus o chiar ea la plecare spre Paris...va fi mai dificil..doar dacă va avea dorință să lupte pân la capăt...doar așa va reuși...

varutu
varutu  •  24 Mai 2019, 09:11

Pentru d-alde Bule neprof ,sa dea cu parerea are tot dreptul dar recomandare nu te califici ev la dragnea dar fata nu-ți cheltuie nici salarul tau (daca ai)merge pe banii si pe dorința ei ,Așa c mai las-o.....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează