SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // VIDEO Simona a început fantastic meciul cu Magda Linette! Lovitura care a lăsat mută audiența de pe „Suzanne Lenglen”

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 19:35

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneză Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. 

Simona Halep a început ideal înfruntarea de pe „Suzanne Lenglen”. Campioana en-titre de la Paris nu s-a lăsat intimidată de jocul agresiv al lui Linette și a izbutit un break autoritar chiar în game-ul de debut.

Punctul decisiv a venit datorită unui forehand splendid, defensiv, din alergare. Jucătoarea din Polonia găsise un unghi ce părea să îi aducă punctul, dar s-a recunoscut învinsă de returul fantastic al Simonei.

Vezi și: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mikidiki
mikidiki  •  31 Mai 2019, 08:39

probabil ca aveti nisip in ochi la loviturile alyor jucatoare....care sunt de peste 100 ori mai spectaculoase decat lovitura vietii lui Simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează