SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, lăudată de Justine Henin, jucătoarea care a inspirat-o: „Sunt un mare fan al ei. Este foarte isteață”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 17:59

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) este văzută printre favoritele de la Australian Open de belgianca Justine Henin (37 de ani).

  • Simona Halep joacă joi, în jurul orei 04:30, în turul secund de la WTA Adelaide. Adversara sa este bielorusa Aryna Sabalenka (21 de ani, 12 WTA). 

Justine Henin va analiza partidele de la Australian Open la postul Eurosport, cel care deține drepturile TV pe teritoriul României. Marea campioană din Belgia, jucătoarea favorită a Simonei, a analizat reluarea colaborării dintre Halep și Darren Cahill: „Nu sunt surprinsă. Sunt un mare fan al Simonei, a felului în care joacă. Este isteață și poate avea un joc foarte fizic. A avut parte de câteva probleme fizice acum un an și ele cu siguranță nu au ajutat. Nu a fost ușor pentru ea după ce a câștigat Roland-Garros, însă apoi ne-a surprins cu o revenire la același nivel la Wimbledon. Acum va trebui să fim atenți la ea cu certitudine”.

Simona Halep, lăudată de Justine Henin, jucătoarea care a inspirat-o: „Sunt un mare fan al ei. Este foarte isteață”

Henin: „Halep poate câștiga pe orice suprafață”

Justine Henin crede că Halep se poate adapta pe orice suprafață de joc.

„Da. Sigur, iarba s-a schimbat mult în ultimii ani. Nu se mai joacă pe iarbă la fel ca în urmă cu 15-20 de ani. Pericolul este că uneori devine un pic prea pasivă pe suprafețele care sunt mai rapide. Până și terenurile de hard cred că sunt mai lente decât în trecut, deci are timp să-și organizeze jocul și să preia controlul punctelor. Pe zgură știe cum să alunece, știe cum să joace și își poate schimba ritmul mult, ceea ce o ajută. Cred însă că nici terenurile de hard nu sunt o problemă pentru ea”, a declarat Justine Henin la Eurosport.

7 titluri de Mare Șlemare Justine Henin în palmares (4 la Roland Garros, două la US Open și unul la Australian Open).

10,00este cota Simonei Halep la câștigarea Australian Open

Vezi și:

Simona Halep, despre meciul cu Aryna Sabalenka, din sferturi la WTA Adelaide: „Voi face totul pentru a o deranja”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
831709840320052
Ba Banu  •  16 Ianuarie 2020, 03:02
Postat de univ_craiova1 pe 15 Ianuarie 2020, 20:04

Am auzit ca Halep a donat și ea 2000 de dolari pentru cei din Australia :)))) hahahahahaha

Univ...... mata cat ai donat, daca tot te doare atat?

univ_craiova1
univ_craiova1  •  15 Ianuarie 2020, 20:04

Am auzit ca Halep a donat și ea 2000 de dolari pentru cei din Australia :)))) hahahahahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează