SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS // Pauză pentru Simona » Decizia luată de Halep după partida maraton de la Australian Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 16:14

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în optimi de la Australian Open, după ce a trecut de americanca Lauren Davis, 24 de ani, 76 WTA, scor 4-6, 6-4, 15-13, după o partidă care a durat 3 ore și 45 de minute.

După acest meci, Simona Halep a decis să se manajeze pentru a nu forța o accidentare mai gravă. "Duminică nu voi face nimic, niciun antrenament. Vreau să mă odihnesc", a declarat Simona Halep pentru ESPN.

În setul secund din primul meci de la Australian Open, cu Destanee Aiava, Simona Halep a călcat greșit și a suferit o entorsă la gleznă. Jucătoarea noastră în mai acuză dureri, iar glezna stângă este inflamată în continuare.

"Doctorii spun că este un risc, dar cu siguranță voi juca. Glezna e ușor inflamată acum, pentru că nu e recuperată și e imposibil să se recupereze așa repede. Cred că mâine va fi mai rău, așa mă gândesc după acest meci, dar o să trag de mine și vedem ce se va întâmpla", a explicat Simona Halep.

SImona Halep va juca luni în optimi la Australian Open împotriva japonezei Naomi Osaka.

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP

1. SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS » VIDEO Dramatism, adrenalină și nebunie! Halep a câștigat un meci maraton, 15-13 în decisiv! A salvat 3 mingi de meci și a intrat în istorie

2. 3 concluzii MARI după o noapte albă la Australian Open: "marele zid", care a fost refugiul Simonei și distanța enormă pe care a alergat-o

3. VIDEO Reacția Simonei Halep după meciul epic de la Australian Open: "Sunt aproape moartă! Nu mai simt absolut nimic"

4. AUSTRALIAN OPEN // Punctul turneului! Simona Halep și Lauren Davis au oferit un schimb uluitor + lovitură senzațională a Simonei

5. Au luat-o razna după victoria Simonei: "Am fost aproape să sparg televizorul" / "Am rămas pur și simplu fără unghii"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (17)
vasglo
vasglo  •  20 Ianuarie 2018, 19:35
Postat de mosvasile pe 20 Ianuarie 2018, 17:52

Sunt unul din cei care admira ambitia acestei jucatoare!Dar la scorul de 6-5 pentru ea- in setul decisiv-Simona servea pentru a castiga meciul!Si totusi s-a precipitat-ca o incepatoare-si a pierdut ghemul,iar dupa aceea a urmat un adevarat calvar,terminat cu noroc!Dar cu cine a jucat Simona? Cu Svitolina? Cu Wozniaki? Cu Kerber? Nu domnilor,Simona-nr.1 mondial- s-a chinuit si a castigat-cu noroc-cu una Davis,nr.76 mondial!

"Sunt unul din cei care admira ambitia acestei jucatoare"... Mosule, stai aici, ca restul te depaseste! Deh, ce sa-i faci, varsta e o "boala" care se ia. Se vede ca la matale a venit mai devreme!..-:)

1065808933555529
Andrei Preda  •  20 Ianuarie 2018, 19:35

Perdele peste perdele de fum in valahia care incearca din greu sa ascunda ticalosia viscerala milenara omniprezenta !

maimonide
maimonide  •  20 Ianuarie 2018, 19:30

halep are acelasi joc fricos, la siguranta si de-aia nu poate sa inchida meciurile repede. jocul ei nu s-a imbunatit deloc cu cahill. nu are niciun fel de agresivitate, variatiune in joc... intotdeauna se chinuie sa castige... intre timp fisette vad ca ridica nivelul jocului pt cele pe care le antreneaza, kerber fiind acum in mare forma. dar simona a renuntat la el pt ca vroia sa lucreze cu romani... cred ca in optimi se opreste.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează