SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Simona Halep și-a prezentat noul echipament pentru Australian Open! Ținută electrizantă pentru a doua favorită a turneului

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) e gata de Australian Open
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) e gata de Australian Open

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 09:51 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 11:48

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) va juca luni la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, și le-a prezentat fanilor echipamentul în care va juca la Melbourne.

Într-o postare pe Instagram, Simona Halep, cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului, le-a prezentat fanilor echipamentul creat de Nike pe care-l va purta la Melbourne. Simona va juca la Australian Open într-o ținută violet, cu margini negre și cu inserții portocalii.

Simona Halep și-a prezentat noul echipament pentru Australian Open! Ținută electrizantă pentru a doua favorită a turneului
Simona Halep și-a prezentat echipamentul pentru Australian Open

Fanii Simonei s-au declarat încântați de noul echipament și au complimentat-o pe jucătorea noastră. „Ești divină”, „Arăți foarte frumos”, „Este foarte drăguț echipamentul”, au fost câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Sports Illustrated a anunțat predicțiile pentru Australian Open: o veste buna și una proastă pentru Simona Halep

Simona Halep înainte de Australian Open 2021: „Mă bucur să fiu aici, să joc din nou la un Grand Slam”

„Mă bucur să fiu aici, să joc din nou la un Grand Slam. Sunt fericită să fiu în Australia, mereu am jucat bine. Sper să joc cel mai bun tenis al meu. M-am chinuit puțin cu spatele, din cauza aerului condiționat. Mușchiul s-a blocat puțin, dar am făcut tratament și mă simt mai bine. Nu e nimic periculos, sunt obișnuită. Așa se întâmplă când mi-e frig. Am pățit-o și anul trecut, la Roland Garros. Nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă.

Mereu când vin aici mă gândesc la rezultatele din trecut (n.r- finală în 2018 și semifinale în 2020). Mă gândesc că pot să le obțin din nou, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Sunt concentrată pe ceea ce am de făcut”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Nu o cunosc pe Lizette Cabrera, nu am jucat niciodată contra ei. Nu știu cum vine mingea de la ea, dar i-am urmărit puțin jocul. Primul tur e mereu periculos. Sunt concentrată și voi repeta ce trebuie să fac împotriva ei. Mă voi pregăti pentru meci.
- Simona Halep

VIDEO Înfrângerea cu Swiatek, cea mai dureroasă din 2020 pentru Simona Halep: „Am fost dezamăgită. M-a lovit trenul”

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep, detalii despre accidentare înainte de Australian Open: „M-am chinuit puțin! Am făcut tratament”

Serena Williams face anunțul momentului, înainte de debutul la Australian Open: „Asta simt acum”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cornelcc
cornelcc  •  07 Februarie 2021, 15:15

O strange tricoul, se accidenteaza-n turul 3!

bazinga
bazinga  •  07 Februarie 2021, 14:56

Degeaba, mama natura nu a fost prea generoasa la fatza, asta e realitatea !

zagna
zagna  •  07 Februarie 2021, 13:56

Spatele l-a vindecat, mai ramasese echipamentul ! Echipamentul include si centura ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează