SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // A fost anunțată ora debutului lui Halep la WTA Doha!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 19:48

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va juca în optimile de finală de la Doha împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko (29 de ani, 24 WTA). Partida se va disputa miercuri, după ora 17:30. 

  • Simona Halep - Lesia Tsurenko e liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport. 

Tsurenko s-a calificat în optimile de finală după ce a învins-o pe iberica Lara Aruabarrena (94 WTA), scor 6-3, 6-0. Jucătoarea din Ucraina trebuia să o înfrunte inițial pe Caroline Garcia (19 WTA), însă franțuzoaica s-a retras înainte de meci din cauza unor probleme fizice.

6-0este scorul înfruntărilor directe între Simona Halep și Lesia Tsurenko, în favoarea româncei

Halep, la un meci de locul 2 WTA

Simona Halep este favorită principală la Doha, profitând de absențele primelor două jucătoare ale lumii, Naomi Osaka și Petra Kvitova. Victoria împotriva lui Tsurenko ar duce-o pe Halep pe locul 2 într-un clasament virtual.

Vezi și: 

Serena Williams revine în TOP 10! Profită de retragerea lui Wozniacki » Halep, la o victorie de locul 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  12 Februarie 2019, 20:01

Simona ! Toti romanii sunt alaturi de tine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează