SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // VIDEO Punctul începutului de an? Raliu ULUITOR câștigat de Simona Halep în fața Lesiei Tsurenko

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 18:21

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a arătat o dispoziție de joc impresionantă în primul set al meciului cu Lesia Tsurenko (29 de ani, 24 WTA), partidă în care s-a impus fără emoții, scor 6-2, 6-3. 

În primul set, la scorul de 3-0 pentru Simona, pe serviciul ucrainencei, a avut loc cel mai lung game din startul meciului, care a durat peste 11 minute. Simona și-a procurat o primă minge de break la capătul unui schimb savuros!

Ademenită la fileu de Tsurenko, Halep a transformat excelent defensiva în atac, aprinzând punctul. Smash-ul lui Halep a fost recuperat uluitor de Tsurenko, iar cele două jucătoare au ajuns apoi să se dueleze încă o dată la fileu. Schimbul s-a încheiat după o eroare nerforțată a jucătoarei din Ucraina, care nu a mai găsit resurse și a trimis în fileu o minge ușoară. 

Mai devreme, chiar în startul meciului, Simona reușise un alt punct de excepție, lobând-o pe ucraineancă dintr-o poziție imposibilă (VIDEO, AICI)

Citește AICI cronica partidei dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  13 Februarie 2019, 19:47

Un spectacol sportiv de inalta clasa ! Succes mai departe Simona - nr. 2 mondial.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează