SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - MADISON KEYS // VIDEO Simona Halep a fost eliminată în turul III la Cincinnati! A pierdut cu 6-1 primul set și a căzut inexplicabil în ultimul game

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 07:24

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) a fost eliminată în turul III al turneului de la Cincinnati după ce a pierdut în fața americancei Madison Keys (18 WTA, 24 de ani), scor 1-6, 6-3, 5-7. 

Venită după un meci greu în turul doi, cu Ekaterina Alexandrova, Simona Halep a intrat greu în ritm și a cedat primul set după 24 de minute, 1-6. Madison Keys a făcut două break-uri în primul set și câștigat cinci game-uri la rând, controlând autoritar jocul. 

În setul doi, Simona și-a ridicat nivelul jocului. Halep a câștigat de trei ori pe serviciul americancei și, chiar dacă Madison a făcut două break-uri, Simona a reușit să împingă meciul în decisiv. 

Keys a început foarte bine setul trei, conducând cu 3-0. Simona nu a renunțat la luptă și a egalat rapid la 3. Cele două jucătoare au mers cap până la finalul setului, unde Keys a fost mai inspirată. După ce a ratat o minge de meci, la 5-4, Keys și-a adjudecat incredibil ultimul game. La 6-5, Simona a condus cu 40-0 și se părea setul ajunge la tie-break, dar Keys a întors jocul și a câștigat game-ul și meciul. 

2 victoriiare Madison Keys contra SImonei Halep, în 8 meciuri directe

Madison Keys va juca în sferturi cu americanca Venus Williams, 65 WTA. 

Rezumatul VIDEO al meciului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
argus
argus  •  16 August 2019, 19:40

Din pacate, cred ca lucrurile stau mai rau decat crede, intelege Simona. Bine ar fi daca macar antrenorul s-ar uita pe statistica meciului, ca sa-i spuna, printre altele, ca "de vina" a fost serviciul, Keyth a castigat 71% din ghemuri (10 din 14) iar Simona 57% (8 din 14) iar ghemuri castigate la rand au fost 5 pentru Keyth si 3 pentru Simona. Numarul de lovituri direct castigatoare, net in favoarea lui Keyth, arata ca Simona a revenit la jocul de aparare "cu orice pret" (platit din greu, din pacate!). Asa dar, daca Simona vrea sa performeze in continuare, trebuie sa fie realista, sa reconsidere importanta serviciului (sa revada meciurile pierdute, doar asa va intelege ce au avut "in plus" invingatoarele, asa va stii mai bine "ce-i lipseste"...! Revenind comentariul Simonei, ar trebui sa fie realista, sa recunoasca ca nu a ajutat-o pauza pe plan sportiv, ca a "gafait" in ambele meciuri. Inca ceva! Faptul ca nu a apelat la serviciile antrenorului, cand s-a vazut ca "ceva" din jocul ei "suferea", altfel, va "admira" in continuare jocul adversarele.

calicon
calicon  •  16 August 2019, 16:03

Ii este gandul la Gerard Butler!

118379269502842
Ioan Hamza  •  16 August 2019, 14:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close