SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, marcată de retragerea lui Andy Murray: „Mi-a plăcut asta la el. Seamănă cu mine”

Simona Halep a comentat cu tristețe vestea retragerii lui Andy Murray // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep a comentat cu tristețe vestea retragerii lui Andy Murray // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 13:51

Simona Halep (27 de ani), liderul din clasamentul WTA, a comentat cu tristețe vestea care a șocat lumea tenisului, și anume retragerea anunțată de fostul lider mondial Andy Murray (230 ATP, 31 de ani). 

„Am avut un nod în stomac când am aflat. Nu este ușor să vezi un jucător grozav renunțând din cauza accidentarilor. El s-a chinuit în toți acești ani.

Întotdeauna l-am admirat și am avut șansa să vorbesc cu el de câteva ori datorită lui Darren Cahill. E o persoană minunată. E puțin cam nebun pe teren, dar îmi place asta la el pentru că și eu sunt la fel.

A făcut tot ce a putut. Este cu adevărat trist pentru circuit, i se va simți lipsa, pentru că sigur ne va fi dor de el. Este dificil să vezi un mare campion retrăgându-se”, a spus Simona Halep în conferința de presă susținută în această dimineață la Melbourne.

Andy Murray, în prezent pe locul 230 în clasament, a anunțat vineri că sunt șanse mari ca turneul de la Australian Open să fie ultimul din carieră.

Scoțianul de 31 de ani se confruntă de mai bine de un an și jumătate cu probleme la șoldul drept, accidentare care i-a cauzat prăbușirea din clasament și l-a ținut departe de ultimele turnee importante.

Vezi și: SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Știm ora meciului Simonei: organizatorii Australian Open au anunțat programul zilei de marți

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează