SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP - MARGARITA GASPARAYAN // Moment ciudat în timpul setului 2 » De ce partida s-a întrerupt câteva minute

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 17:48

Simona Halep (27 de ani, nr. 3 WTA) a învins-o pe Margarita Gasparayan (24 de ani, nr. 65 WTA) în primul tur al turneului Premier Mandatory de la Madrid, scor 6-0, 6-4.

Partida a fost întreruptă din cauza unui moment ciudat care a avut loc în setul secund, când pe arena „Manolo Stantana” s-a auzit de două ori un mesaj la stațiile de amplificare, conform TV Digi Sport:

„Meciul de pe terenul 5 a fost scos din program din cauza retragerii sportivei Laura Arraubarrena”.

Jucătoarele s-au oprit, dar mesajul s-a auzit din nou. Arbitrul a stat câteva minute de vorbă cu Simona Halep, iar jucătoarea noastră a fost de acord să continue imediat partida, care s-a reluat.

Simona Halep e pe aceeași parte de tablou cu Elina Svitolina (sferturi), Naomi Osaka (semifinală), Petra Kvitova / Angelique Kerber / Sloane Stephens (finală).

Citește și:

HALEP LA MADRID // VIDEO Simona Halep victorie entuziasmantă în turul I la Madrid! Halep a cedat doar 4 game-uri + cu cineva va juca în runda următoare

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
criss25
criss25  •  05 Mai 2019, 18:55

Svitolina e out dar voi doar copy paste stiti

lapusneanul
lapusneanul  •  05 Mai 2019, 18:50

spiruharetistii inca nu au aflat ca svitolina e out si ca simona are 27 de ani, nu 23 ?hahaha

ray51
ray51  •  05 Mai 2019, 18:29

Pe aceste 'bibelouri' le deranjeaza un anunt, dar nu le deranjeaza gemetele si icnetele scoase de partenera de intrecere. Ciudat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează