SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA // Maria Sharapova i-a lăsat mască pe jurnaliști! Ce a putut să spună despre Serena Williams la ultima conferință de presă

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 10:29

Maria Sharapova a făcut până acum un turneu de excepție la Roma. Rusoaica a etalat un tenis extrem de solid și a ajuns în semifinale, acolo unde va juca astăzi cu Simona Halep, liveTEXT pe GSP.ro de la ora 18:00

Sharapova (31 de ani) i-a luat prin surprindere pe jurnaliști, atunci când la conferința de presă de după victoria cu Ostapenko a vorbit în termeni laudativi despre marea sa rivală Serena Williams (36 de ani), cu care de-a lungul anilor a avut o relație glacială!

"Cred că e un efort incredibil pentru o femeie, din punct de vedere fizic și emoțional, să revină în circuit după ce a dat nașetere unui copil", a declarat Sharapova despre rivala sa.

19-2 
e raportul meciurilor directe dintre Serena Williams și Maria Sharapova, americanca fiind în avantaj

Rusoaica, în prezent pe locul 40 în clasamentul WTA, va urca în clasament după performanța de la Roma. Indiferent de rezultatul meciului cu Simona Halep, Sharapova va fi cap de serie la Roland Garros, o premieră de când rusoaica a revenit în circuit după suspendarea primită pentru dopaj. 

"Este grozav să mă întorc la acest nivel. Fanii mei mi-au fost atât de loiali de-a lungul anilor, iar pentru mine e special să fiu capabilă să joc din nou un tenis bun", a declarat rusoaica, la finalul meciului cu letona Jelana Ostapenko. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1574813079306183
Ionut Pop  •  19 Mai 2018, 17:26

19 - 2 Williams - Sharapova Cu siguranță au fost momente când Sharapova se întreba " oare ce ia Williams ?" " Eu iau Meldonium și tot nu o pot bate". Draga Sharapova ea lua ***. Au spus-o hackeri ruși care au spart niște registre medicale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  19 Mai 2018, 17:18

Doamne cata minte are jurnalistu acesta !!!. Bleah !

112718839608210
Bumbu Dorel  •  19 Mai 2018, 16:42

Sharapova este o jucatoare inteligenta si educata.Nu ataca niciodata pe nimeni...Foarte multe jucatoare din circuitul WTA ar trebui sa urmeze exemplul ei.In cea ce priveste revenirea ei: a fost si este una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din lume !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează