SPORTURI  »  TENIS  »  TRAGERE LA SORȚI

Simona Halep - Maria Sharapova, șocul anului în primul tur la US Open!

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 19:21

Simona Halep (2 WTA) și-a aflat în această după-amiază adversara din primul tur al turneului de la US Open, ultimul de Mare Șlem al anului.

Românca, favorită doi la Flushing Meadows, se va duela cu nimeni alta decât rusoaica Maria Sharapova (147 WTA), beneficiara unui wild-card.

Rusoaica o conduce pe Halep cu 6-0 în raportul meciurilor directe, românca reușind să îi ia Sharapovei doar trei seturi. 

Simona Halep a avut parte de o tragere infernală. Pe lângă primul tur cu Sharapova, românca ar putea da peste Konta în sferturi, eventuala adversară din semifinale putând fi chiar Muguruza, cea care a umilit-o pe Halep în finala de la Cincinnati, de duminică.

Traseu virtual Simona Halep:

Tur 1: vs Maria Sharapvoa
Tur 2: vs Viktorija Golubici / Timea Babos
Tur 3: vs Lauren Davis
Optimi: vs Sevastova / Shuai Peng / Begu
Sferturi: vs Konta / Cibulkova
Semifinale: vs Muguruza / Wozniacki
Finala: vs Karolina Pliskova

21083437 10155110910903732 2395507918100725739 o

Cu cine joacă celelalte românce

Monica Niculescu - Kristina Mladenovici
Ana Bogdan - Taylor Townsend
Irina Begu va înfrunta o jucătoare venită din calificări
Sorana Cîrstea debutează la rândul său cu o jucătoare venită din calificări, iar în turul II ar putea da peste Jelena Ostapenko

Greu și pentru Copil. Nadal și federer pe aceeași parte de tablou!

Marius Copil, singurul român prezent pe tabloul masculin de la Roland Garros, a avut parte și el de o tragere la sorți complicată, urmând să se dueleze cu francezul Jo-Wilfried Tsonga, favoritul opt de la US Open

Rafa Nadal și Roger Federer se află pe aceeași parte de tablou, astfel că cei doi nu se vor întâlni nici în acest an în finală la US Open. Andy Murray, favorit doi, e pe aceeași parte cu Alexandre Zverev, favoritul patru.

  • Turneul de la US Open se va desfășura în perioada 28 august - 10 septembrie și va fi în direct la EuroSport. Toate detaliile despre meciurile românilor vor fi pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  27 August 2017, 09:53
Postat de bulletproof pe 26 August 2017, 12:19

Simona ar trebui să ... abandoneze, așa... 'in semn de ... protest' !!!

Mr Omidu, nu avem nevoie de previziunile savante ale Domniei Voastre. Sunteti rugat in mod politicos sa SPALATI PUTINA!

argus
argus  •  27 August 2017, 03:07

Intai, si-ntai, succes la US Open! Dar si un sfat "tehnic", ce tine mai curand de "obisnuinta, de camp vizual..."! Las-o-n pacate de moda, de "oglinda, oglinjoara, joc mai bine cu sepcutza, cozoroc sau fara...?" Ar fi de luat in seama procentajul meciurilor castigate "fara recuzita adidas" si cele pierdute cu "sponsoru" pe cap! Ai vazut-o vreodata pe Karoline Pliskova jucand cu sapca sau bentita? Sau, pe Caroline Wozniaki fara "cozorocel, pe Sarapova fara Sapca sau Kuznetova fara bentita? Desigur ca nu! Dece? Gandeste-te si...joaca asa cum te-am vazut in zilele tale bune, asumandu-ti, de ex. loviturile in lungul de linie, fara sa te bazezi pe "pacatosul de umbrar"!

merace
merace  •  26 August 2017, 22:23

Simona are un procentaj urias in 2017, de peste 75% (ca de-aia e pe locul 2 mondial), asa ca am toata increderea ca o va bate pe Sharapova. HAI SIMONA! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează