SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. NU Serena, NU Sharapova și NU Muguruza! Cine e jucătoarea care îi dă coșmaruri Simonei Halep: "E cel mai greu cu ea"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 17:52

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit pentru Eurosport despre adversarele din circuitul WTA și a dezvăluit care sunt jucătoarele care îi pun cele mai mari probleme.

Întrebată de un fan care este adversara cu care îi este cel mai greu să joace, Simona Halep a surprins și a ales-o pe nemțoaica Angelique Kerber, 30 de ani, locul 4 WTA.

"Cel mai greu e să joc cu Angelique Kerber. Pe toate suprafețele. Mereu când am meci cu ea mă gândesc încă de la vestiare că va fi unul lung, de trei ore, cu trei seturi. Mă pregătesc pentru schimburi lungi, de câte 20 de lovituri", a spus Simona Halep pentru Eurosport.

6 victoriidin 10 meciuri are Halep in fața lui Kerber. Ultimele două partide au avut loc în 2018, ambele câștigate de Halep: 6-4, 4-6, 9-7 în semifinale la Australian Open și 6-7(2), 6-3, 6-2, în sferturi la Roland Garros

Halep a mai mărturisit că jucătoarea contra căreia returnează cel mai greu este Serena Williams, locul 28 WTA, că numprul 1 la lovitura de forehand este Sloane Stephens, locul 3 WTA, și că ar împărți camera cu cehoaica Petra Kvitova, 8 WTA.

Întrebată ce ar vrea să împrumute din jocul lui Roger Federer, locul 2 ATP, din jocul lui Rafael Nadal, locul 1 ATP, și din jocul lui Novak Djokovic, locul 10 ATP, Simona a răspuns: "Vreau să fiu la fel de calmă ca Roger, de la Nadal vreau să iau dorința de a câștiga fiecare punct, iar la Novak îmi place că este nervos când greșește".

Citește și: Simona Halep dezvăluie cum a trăit turneul de la Roland Garros: "Când am pierdut primul set al finalei m-am speriat și nu știam ce să fac"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
148819492603833
Masa Lunoor  •  19 Iulie 2018, 06:43

Kerber a jucat un meci Fantastic cu o Serena intr-o forma Fantastica intr-o zi Fantastica. Serena a impresionat prin ''nepregatirea'' ei fizica Kerber prin defensiva total absenta de pe teren. S-a jucat ceva care n-are cum sa n-o puna pe ganduri pe Simona oricat de solida ,norocoasa sau mentally strong s-ar crede ea. Ma refer...intr-un turneu ca Roger Cup sau USOpen...poti spera sa nu intalnesti una din ele Dar amândouă ? m-am mirat si eu cât de greu e de batut Serena. Mereu ridica si tot ridica nivelul tot mai are DE UNDE tot schimba diferite tactici...un crescendo de intensitate de la prima minge pana la ultima. BELEA!

traian_v
traian_v  •  19 Iulie 2018, 03:57

Putea sa mearga si la WTA Bucuresti, daca avea urma de respect pentru Romania. Cred ca nu Kvitova ar fi colega de camera preferata ci totusi, Darren Cahill, care... are oarecare istorie la faza asta.

1468330876586787
Lili Real  •  19 Iulie 2018, 01:03
Postat de florianveress pe 18 Iulie 2018, 21:22

Coșmarul *** sunt turneele cu bani puțini ca premii! De exemplu, turneul de la București, unde putea fi "admirată" de mii de pupincuriști! Dar "i s-a rupt" de admiratori și de turneu!

Era corect să nu participe, să aibă și alte fete șansa de a câștiga. Ea a câștigat aici de doua ori.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează