SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Simona Halep și-a setat obiectivele imediate: „Mă interesează altceva, nu clasamentul” + noutăți despre accidentare

Simona Halep / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +31   FOTO
Simona Halep / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 15:42 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 16:01

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) a plecat astăzi spre Austria, acolo unde va participa la turneul de la Linz, de categorie WTA 250, care se desfășoară în perioada 6-12 noiembrie.

La plecarea din țară, Simona Halep a vorbit despre obiectivele setate pe termen scurt, dezvăluind că nu mai are deloc probleme cu accidentarea la spate care i-a dat bătăi de cap la Transylvania Open.

Simona Halep: „Nu mă interesează foarte tare clasamentul”

„Da, sunt OK! M-am recuperat, n-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece. Sunt bine acum! Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm. Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur! Până la urmă e ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră. 

Directoarea de la Linz este o persoană deosebită, o cunosc. Ultima dată am jucat acolo în 2012. Mă bucur să revin la Linz, e o sală superbă și sper să joc bine, asta contează! 

+27 FOTO

Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou”, a declarat Simona Halep, conform Realitatea Sportivă

11 turneea jucat până acum Simona Halep în acest sezon

Simona Halep, nominalizată pentru „Lovitura lunii octombrie” » Execuție în stilul lui Nadal la Transylvania Open
WTA
Simona Halep, nominalizată pentru „Lovitura lunii octombrie” » Execuție în stilul lui Nadal la Transylvania Open

Simona Halep a ieșit din Top 20 WTA după Transylvania Open

Simona Halep este acum pe locul 22 WTA, după ce a pierdut 4 poziții. Românca are 2.586 de puncte, iar deasupra ei, pe locul 21, se află Emma Răducanu, cu 2.627 de puncte. Britanica a urcat două locuri după ce a ajuns în sferturile turneului de la Cluj. Aproape de Simona se află și Bianca Andreescu, canadianca fiind pe 24, cu 2.378 de puncte.

Simona a avut o săptămână stresantă, pentru că a jucat acasă, împotriva generației tinere. Tenisul se schimbă, s-a tot schimbat în ultimii ani. Nu vrei să pierzi, te întrebi dacă mai faci față. S-a descurcat cu brio! Simona vine după o perioadă grea. Anett are de 30 victorii și doar două înfrângeri de când a început colaborarea cu noul antrenor.

- Daniel Dobre, unul dintre antrenorii Simonei Halep, în cadrul emisiunii „Așii Tenisului” de la Digi Sport

VIDEO Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și alte știri din tenis:

Jucătoare prezentă la Cluj, suspendată pentru dopaj! Ce substanță interzisă a folosit

Ronnie O'Sullivan îi propune Emmei Răducanu să lucreze cu omul care a ridicat-o pe Liverpool: „Are nevoie de el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează