SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

„NU mai lucrez cu Academia lui” » Halep, RUPTURĂ totală de Mouratoglou: „Încrederea îmi este zdruncinată!”

Pentru prima dată, Simona Halep a vorbit public despre implicarea lui Mouratoglou în cazul de dopaj
Pentru prima dată, Simona Halep a vorbit public despre implicarea lui Mouratoglou în cazul de dopaj

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 08:48 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 10:27

Din Paris, Simona Halep (32 de ani) a oferit un interviu de impact, în care a anunțat că s-ar putea retrage dacă suspendarea de 4 ani nu îi va fi redusă. Totodată, dubla câștigătoare de Grand Slam a lăsat de înțeles că este dezamăgită de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou: „Încrederea mea este un pic zdruncinată”.

Au trecut mai bine de 3 luni de când Simona Halep a aflat că ITIA a suspendat-o 4 ani, iar acum jucătoarea de tenis așteaptă ca recursul la decizie să fie judecat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, ceea ce se va întâmpla în finalul lunii februarie.

Între timp, Simona a acordat, în Paris, un interviu postului de televiziune internațional Euronews, în care a anunțat că menținerea suspendării de 4 ani ar fi sinonimă, cel mai probabil, cu finalul carierei!

E convins că știe deja decizia în „cazul Simona Halep”: „Asta se va întâmpla la TAS”
HALEP SUSPENDATĂ
E convins că știe deja decizia în „cazul Simona Halep”: „Asta se va întâmpla la TAS”

Pe deasupra, pentru prima dată, Halep a vorbit despre implicarea antrenorului ei, Patrick Mourtagolou, în cazul de dopaj. Recent, francezul a făcut în premieră declarații publice despre suspendarea Simonei.

Simona Halep: „Mi-aș fi dorit ca Patrick Mouratoglou să fi ieșit public mai devreme. Încrederea mi-a fost un pic zdruncinată”

„Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme. Am încetat să mai lucrez cu Academia de ceva vreme. Am avut mereu încredere în Academie, iar încrederea mi-a fost puțin zdruncinată. Nu știu cum va fi pe viitor, dacă voi mai putea avea încredere în ei”, a afirmat Halep, conform euronews.ro.

Pe 3 noiembrie, într-un video publicat pe Instagram, Patrick Mouratoglou spunea: „Într-adevăr, noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie. S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, deoarece e vorba despre echipa mea și despre mine”.

Pe 21 octombrie 2022, în ziua anunțului a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, Halep a scris că „mă simt complet confuză și trădată”.

VIDEO. Ion Țiriac, despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep, față în față cu TAS » Ce pedepse a obținut avocatul ei în alte patru cazuri celebre din tenis
HALEP SUSPENDATĂ
Simona Halep, față în față cu TAS » Ce pedepse a obținut avocatul ei în alte patru cazuri celebre din tenis
Simona Halep, prima reacție după anunțul făcut astăzi de TAS: „Am această posibilitate”
HALEP, SUSPENDATĂ
Simona Halep, prima reacție după anunțul făcut astăzi de TAS: „Am această posibilitate”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (20)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  21 Decembrie 2023, 01:18
Postat de Freyya pe 15 Decembrie 2023, 16:41

si te arde la ficatei?

Pentru limbaj de cartier apasati altă tastă..

danglumetu
danglumetu  •  16 Decembrie 2023, 10:39

grigore, tot grigore, citeaza dupa cum crede ca poate cersi cititori care doar, doar l-or baga un pic undeva, in seama! dezgustator!

elgabri
elgabri  •  15 Decembrie 2023, 21:47

Totul a fost o intelegere intre Simona si academie, acum doar se ataca voalat si asa va ramane, eu sunt sigur ca cei de acolo doar au asistat o decizia cu dopajul a fost 100% a Simonei restul e cancan pentru fraieri si botanisti !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează